- Uređivano
ThomasAAnderson vivobook možeš sam zamijeniti ekran ako se ne varam čak.
udari model laptopa
ThomasAAnderson vivobook možeš sam zamijeniti ekran ako se ne varam čak.
udari model laptopa
asus vivobook M1605Y
fensisuperstar udari model laptopa
Pa udario je model laptopa da, iskliznula mu casa.
ThomasAAnderson asus vivobook M1605Y
pošto ima verzija sa oled i ips panelom posalji na pm ako imaš baš ful serijski koji je pa ću u pon provjeriti koliko bi kod nas došao zamjenski ekran za njega.
@greyback ove godine mislim opet proći do opatije u 12 mjesecu. Ima da te nema ako se opet razboliš
Ne brini, olešit ćemo se
Genesis kupio sam ga u hoferu u Sloveniji koji je nešto slično Lidlu za 50€. Toliko otprilike vrijedi i možeš ga naći za tu cijenu redovito na popustu. Nije neka vrhunska kvaliteta i zvuk, ali ovako za prvu ruku ako ne želiš iskeširati 400-500€ na konkretni gramofon, pojačala i zvučnike može proći.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
ThomasAAnderson mozes, ne placaj servis, to odradi sam
fensisuperstar posalji na pm ako imaš baš ful serijski koji je pa ću u pon provjeriti koliko bi kod nas došao zamjenski ekran za njega.
Nisam znao da u kampu prodajete i zamjenske ekrane. Hoće biti i koji primjerak PS5 Pro jerbo ovi u SD su se navodno rasprodali?
sandidam ne treba ti 400 500 eura za konkretni gramofon.
Kupiš ovako nešto i miran si zauvijek
https://www.muziker.hr/audio-technica-at-lp60xusbgm
Ako budeš ikad htio kupit nešto extremno dobro onda gledaj Pro-Ject gramofone
Išao sa vikend guglat što se događalo s tom nadstrešnicom u Srbiji i baš je jezivo kakva je tamo diktatura i jednoumlje u svim njihovim medijima osim valjda N1. Ali ovo je vrh
klinjo Čisto da se ne zaboravi, PSN je bio posljednji bastion kunskog nacionalnog ponosa. Sonyjevo srce je u bojama hrvatske šahovnice i venama im teče plava krv. Podsjetnik na to se svako malo pojavi, tipa Astro Bot.
Edit: Fenix - a nisu daleko ni od istine. Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".
Zero Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".
Štampaju to što se klika. Da ljudi ne odlaze na te članke i komentiraju, davno bi prestali i udarali po nečem drugom što im je isplativije.
Tnx, ali nakon što sam prestao živčanit sam se sjetio da sam laptop ipak uzeo preko firme, tako da nosim ga na servis