Clair Obscur: Expedition 33
Mene jos najvise prva izjabala - ono glupo drvo, trcis ravno pa klizne, pa svaki drugi skok ne prihvati dobro i klizne… poludio sam. Climbing je isto malo pizdarija, a odbojka easy.
navodno ce nerfat napade,ak je ovo istina onda jedan veliki L za njih.
- Uređivano
Da, stendhal ide na nerf, sta je okej jer je suludo da napravim 50-60 milijuna dmg i izbrisem simona koji je najtezi boss s doslovno jednim udarcem. Build u svojoj sustini sa podizanjem dmg ispod odredjenog postotka healtha ce i dalje bit viable, radija sam s versom s istim buildom 5-10 milijuna dmg a virujem da se moze to jos bolje iskombinirat, sta je ipak malo normalnije od onog sta je maelle radila. No ukoliko neko ne zeli nerf, samo ne updejtat igru.
"Expeditioners, a quick note on Stendhal and balance changes: We hadn’t planned to make any balance changes this early—just bug fixes, unless something clearly stood out.
Well, Stendhal did. It was underwhelming for most of development, so in our final pre-release balance pass, we gave it a big damage boost—and clearly overdid it. It ended up overshadowing most other options. We still want you to be able to break the game—and you absolutely still can—but Stendhal was making it a bit too easy.
You’ve got one more day to enjoy it in its current form and set some wild records. The adjustment will be included in our first full hotfix set, going live tomorrow.
The patch will roll out on Steam first, and other platforms will follow. After the change, it’ll still be a strong single-hit skill with great synergy potential... just more in line with everything else."
- Uređivano
To je najcesci argument igraca na netu ali ipak se sve PVE igre nerfaju, jer developer ne zeli anomaliju u sistemu, a ovo je anomalija koja itekako odskace od ostalog i ne dopusta u nekom smislu pruzenu širinu ostalih likova/buildova. Da sam ja dev takodjer mi nebi bilo milo da igrac sve izazove koje sam stavija pred njim doslovno preskoci zbog mog previda ili loseg optimiziranja, apsolutno bi nerfa ono sta to dozvoljava, do odredjene granice.
U nekima to nema smisla, kao nekoc sta su radili u helldiversima, jednoj quick fun, in and out igri, di nije toliko izrazeno naposljetku, no u ovoj itekako ima.
I'm baaaaaaack!!!!!
Bacio sam se na igru ko svinja u kopanju. Nema jela, nema spavanja…
Evo završio i platinao igru.
Ovo je bez ikakve dileme najbolja igra koju san odigrao u životu.
Sve je tu savršenstvo, prica ja genialna emotivna likovi su odglumili maestralno facialne ekspresije toliko to dižu na neki veci nivo da ja uzivam i u nekom najobicnijem razgovoru. Soundtrack je perverzno dobar ovo bi moga danima slušati. Igra je i taman duga da ne igras danima samo da traje a opet ima tonu side sadržaja da neznaš kuda krenuti prije.
Sve je nekako dozirano savršeno, borba ja postala nešto najbolje ikad.
Ovo je stvarno neka druga razina i igra nakon koje mi više ništa nece biti isto.
Jedva cekan neki dlc ili nastavak ili novu igru od ovih genijalaca.
Dal je "Pro Enhanced" dovoljan razlog da se igra na plejki, i kupi igru, ili je ok i na XSX, gdje je na Gamepassu?
E tak fino, level 99 sam, sad Lumine malo skupit pa dic taj damage. Nocas bih mogao dovrsit posao iako mi je zao uopce zavrsit pustolovinu.
- Uređivano
StarFox_N Pa nije previse, ima jedan point oko lv 70-90, i onda taj zadnji gdje ide do 99 ali bacaju i Lumine za Pictos poene. Mozda 3h grindanja cca, ali bas sam zivotinjski grindao.
Imam 70h ali 10 je sigurno idla (ja ne znam kak bi igru unutar 50 magurao iskreno, jer ovo kad sam sve trazis malo traje)
na lvlu 50 sam, act 3, gdje da se levelam? frozen hearts mi OK lokacija al dost slabo to ide…