• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

kabegami Expedition Oink. U slast 🙂

Evo završio i platinao igru.

Ovo je bez ikakve dileme najbolja igra koju san odigrao u životu.

Sve je tu savršenstvo, prica ja genialna emotivna likovi su odglumili maestralno facialne ekspresije toliko to dižu na neki veci nivo da ja uzivam i u nekom najobicnijem razgovoru. Soundtrack je perverzno dobar ovo bi moga danima slušati. Igra je i taman duga da ne igras danima samo da traje a opet ima tonu side sadržaja da neznaš kuda krenuti prije.

Sve je nekako dozirano savršeno, borba ja postala nešto najbolje ikad.

Ovo je stvarno neka druga razina i igra nakon koje mi više ništa nece biti isto.

Jedva cekan neki dlc ili nastavak ili novu igru od ovih genijalaca.

Miro potpisujem i slažem se sa svim. Meni ostalo jos par trofeja do Platinuma, 1 quest i 2 plaže.

Definitivno i meni najbolja igra koju sam igrao.

Dal je "Pro Enhanced" dovoljan razlog da se igra na plejki, i kupi igru, ili je ok i na XSX, gdje je na Gamepassu?

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

E tak fino, level 99 sam, sad Lumine malo skupit pa dic taj damage. Nocas bih mogao dovrsit posao iako mi je zao uopce zavrsit pustolovinu.

foggy Puno si farmao da si tako visok level?

Koliko sati imaš? @Miro Koliko si ti sati skupio ukupno?

StarFox_N

A bice 40 50

Neznan ni sam

Kasnije si op pa sve leti i sve ide brzo

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

StarFox_N Pa nije previse, ima jedan point oko lv 70-90, i onda taj zadnji gdje ide do 99 ali bacaju i Lumine za Pictos poene. Mozda 3h grindanja cca, ali bas sam zivotinjski grindao.

Imam 70h ali 10 je sigurno idla (ja ne znam kak bi igru unutar 50 magurao iskreno, jer ovo kad sam sve trazis malo traje)

na lvlu 50 sam, act 3, gdje da se levelam? frozen hearts mi OK lokacija al dost slabo to ide…

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Genesis Rjesi camp, pricaj sa svima, bondaj se i obavi max bond level misije. Onda ides u Dark Shores do levela 90, pa Renoir's Draft za kraj gdje skupljas i Lumine (imas na ulazu put kad se spustis pa odma iza, vodi do 3 lutke - hrpa exp i 3 lumine pp fajtu)

foggy to sam krenuo, mala je dala..nije to sala…nije to sala 🤣

mogu sad i roniti, dobih quest za Lune

Genesis

A leti po mapi i ulazi na lokacije svugidi xp lagano ide.

Ja san napravio build na 2 lika auto death pa onda revive pa svakakvi bonusi sa smrti i ozivljavanje neprijatelji dobiju burn mark svakog vraga a sa Maelle na free aim postavio bonuse i dodao joj jos svasta ako ne uspije sa tim ubiti onda ide ona moc da te baci na lv1 i ukljuci svasta pa ti cheater pictos dade ponovan napad i pocistis sto je ostalo.

Cheater ti je obavezan pictos

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Miro Hoces rec citao si guidove da slozis build 😃

• Uređivano

foggy

Pa normalno

Ko u svakoj igri sto pogledam build za end game

Jedino nitko ne koristi free aim a meni se to pokazalo top pa san se i na to bazira

Na kraju Maelle je imala 450 lumina ostali oko 250

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

Miro Skroz lejmo, mislim da guide ne treba ak si das par min da smislis kak ces igrat.

foggy Miro Skroz lejmo, mislim da guide ne treba ak si das par min da smislis kak ces igrat.

Posto se danas sve nađe u sekundu ja apsolutno nikome ne virujem da je nesto napravio sam u igri posebno neke teške zagonetke ili tako buildove. Sve se vidi pa se radu varijacije.

Da ga gledan i da stavrno sam nesto otkrije ili nađe isto mu nebi virovao

Topcina od igre. Kresnuo sam i new game plus, možda počekam neki uodate i DLC, apsolutno fenomenalno putovanje

"For those that come after Us"

• foggy

•  
                          •  
                          •  
                          •  

Miro Mislim kad sam cuo tvoj build znao sam da si odma kao i svi iskopirali ono sto kola po netu. Ja osobno nisam tak napravio, radio sam solo build. Zanima me sta je sve moguce pa sam isao gledat, i taj je posvuda. Meni je to bezveze jer koja je poanta barem tog segmenta igre ako samo hrlis prec? Barem ti za to ne treba guide.

Za nac sve pizdarije ajde, los je tracking u igri pa razumijem taj dio.