Nakon (ponajbolje ikad) potrošenih 200 sati u Midnight Sunsima potpisujem svaki kvalitetni turn based naslov .
Ovo je od prvog prikaza odlično, ovaj je isto fenomenalan. Zasad je sigurna kupnja.
Nakon (ponajbolje ikad) potrošenih 200 sati u Midnight Sunsima potpisujem svaki kvalitetni turn based naslov .
Ovo je od prvog prikaza odlično, ovaj je isto fenomenalan. Zasad je sigurna kupnja.
DarkPunisher Hoćeš reć da ti je Expedition… Turn on?
Sve super sto vidim, jedino me exploration brine. Velik fokus na combat, a nadam se da igra nije samo to.
P.S ste skuzili tko je jedan od vokala?
foggy ne znam tko prije, Serkis, Starr ili Cox !
Cijela igra izgleda kao da se desava pod vodom
Pod vodom cijela igra desava se
Pratim i jedva čekam
Bagatela!
Dolazi 24. travnja!
Ima i world map! I gradova… svega ima! Zvuči fenomenalno.
Ufff kakva luda godina!
Prva najava je bila zanimljiva, ova nastavlja u istom tonu.
Ovo mi baš djeluje ko da bi mogla bit jebena igra "iz ničeg"… pozitivno iznenađenje kao Lies of Pi il već spomenuti Ni No Kuni. I fight i likovi i svijet me privlače, jedino mi voice over one jedne ženske djeluje nekak prejednolično / "izvještaćeno"… ne znam ni sam kak da se izrazim…
Za 3 mjeseca je ovo vani, pa ćemo vidjet. Ako ispadne dobro kao što i izgleda, odlično
hmmm…hoce li ovo doci kod nas u trgovine…..
Nisam imao pojma da ova igra nije full price. Sinoc malo gledao preorder sekciju na ps storeu, plako od smijeha na ubisoftovih 80e za AC, i naletim na ovo cudo (sad vidim i prayerov ss gore). Svaka im cast
Soul GamePass
Ovo izgleda sve zanimljivije i zanimljivije!