Developer: Sandfall Interactive

Izdavač: Kepler Interactive

Žanr: RPG

Platforme: PS5, Xbox Series, PC

Datum Izlaska: 24. travnja 2025.

Službeni opis igre:

Lead the members of Expedition 33 on their quest to destroy the Paintress so that she can never paint death again. Explore a world of wonders inspired by Belle Époque France and battle unique enemies in this turn-based RPG with real-time mechanics.

Moram priznati da me igra zaintrigirala od prve sekunde, a nakon što sam vidio da se radi o turn-based naslovu, mojoj sreći nije bilo kraja. Borba me, ovako na prvu, podsjeća na FFX. Izgleda mi baš jako zanimljivo, vizualno je predivna i uistinu se veselim novim informacijama.

Trailer:

kabegami nakon što sam vidio da se radi o turn-based naslovu

I mene igra privukla artom i dizajnom, a čak mi se i svidjelo ovo na poteze.

Isto pratim dalje, nadam se dobroj igri.

Joj kad vidim te otvorene svjetove… Ajd bas me zanima sto ce dalje prikazat

Day 1 bez razmisljanja. A soundtrack im je top btw 😃

A dobra mi je i ideja oko price. Pratise

Ovo sam propustio na showcaseu. Pratim dok ne pokažu malo više, ali izgleda kao još jedno ugodno iznenađenje. Mogla bi bit najisčekivanija igra sa prezentacije uz Wilds.

2 mjeseci kasnije

Briljantno izgleda. Baš se veselim ovome.

Art i enemy design je apsolutno predivan.

Good stuff. Legend of Dragoon/Lost Odyssey vibes u fajtu kad moras pogodit gumb. Nadam se samo da ce taj dio bio dinamican i zabavan, i da ce necem doprinest jer inace bude dosadio.

foggy

I malo čak podsjeća na Shadow Hearts. Za sada mi je ovo definitivno jedna od najiščekivanijih igara za sljedeću godinu.

kabegami Da, htio sam napisati ali činilo mi se da je hit box isti za sve napade pa nisam 😃 Nadam se da ce bit stvarno da naucis poteze i dodge itd, a ne da je taj bar uvijek isti.

2 mjeseci kasnije

Dolazi na proljeće 2025. Izgleda mi fantastično, baš mu se veselim.

Uz to, imamo i četiri nove pjesme (stavljam u spoiler radi preglednosti):

Zvuči apsolutno savršeno!

Nakon (ponajbolje ikad) potrošenih 200 sati u Midnight Sunsima potpisujem svaki kvalitetni turn based naslov 😃.

Ovo je od prvog prikaza odlično, ovaj je isto fenomenalan. Zasad je sigurna kupnja.

Sve super sto vidim, jedino me exploration brine. Velik fokus na combat, a nadam se da igra nije samo to.

P.S ste skuzili tko je jedan od vokala? 🙂

3 mjeseci kasnije

ovo se uzima 😁