foggy Good stuff. Legend of Dragoon/Lost Odyssey vibes u fajtu kad moras pogodit gumb. Nadam se samo da ce taj dio bio dinamican i zabavan, i da ce necem doprinest jer inace bude dosadio.
kabegami foggy I malo čak podsjeća na Shadow Hearts. Za sada mi je ovo definitivno jedna od najiščekivanijih igara za sljedeću godinu.
foggy kabegami Da, htio sam napisati ali činilo mi se da je hit box isti za sve napade pa nisam 😃 Nadam se da ce bit stvarno da naucis poteze i dodge itd, a ne da je taj bar uvijek isti.
kabegami Dolazi na proljeće 2025. Izgleda mi fantastično, baš mu se veselim. Uz to, imamo i četiri nove pjesme (stavljam u spoiler radi preglednosti): Zvuči apsolutno savršeno!
DarkPunisher kabegami Turn based igre nikako nisu moj tip, stovise ne mogu ih podnjeti, ali ova igra ej…ne znam bas mi djeluje posebno 😃
Tuhy Nakon (ponajbolje ikad) potrošenih 200 sati u Midnight Sunsima potpisujem svaki kvalitetni turn based naslov 😃. Ovo je od prvog prikaza odlično, ovaj je isto fenomenalan. Zasad je sigurna kupnja.
foggy Sve super sto vidim, jedino me exploration brine. Velik fokus na combat, a nadam se da igra nije samo to. P.S ste skuzili tko je jedan od vokala? 🙂