I da među samuraje stave i zombiće bilo bi za dušu. Oni svi uskrsli koji su pokokani u Sekiri, Tenchuu, Onimushi i ovom najnovijem jebem mu ježa ali da me ubijete ne mogu se sjetit. E da se oni pojave u AC to bi bio urnebes.
Assassin's Creed Shadows
Zato jer prezentiraju iskrivljenu verziju povijesti a djeca koja igraju, posebno američka percipirat će tu sliku u realnost. Ili nemaju pojma.
Onda se čudimo mladim generacijama a sustavno ih zatupljuju.
EA je isto odradio za Battlefield 5, Activision u Call of Duty Vanguard gdje su crnce stavili u borbene odrede.
U stvarnosti su bili logistika i potpora jer je vladao veliki rasizam i aparthejd diljem svijeta. Francuska included. Imali su borce Senegala ali u neslužbenim podređenim satnijama. To je Battlefield 5 čak dobro prikazao mada dosta nategnuto.
Ženske vojnikinje u BF5 neću ni komentirati kad smo se već dotakli ovog trenda.
Ajde nađite drugo mjesto za raspravu oko tih sranja jer ćemo opet imati ubijenu temu woke / deep state / UFO / nije rasizam nego nepoštivanje povijesti, lorea, kurca-palca pizdarijama.
Hvala.
- Uređivano
Moje pitanje i konstatacija oko samuraja su kulturno postavljeni u temi…trebaš biti određeniji ili koristiti quote ako ti nešto ne odgovara.
@Deadwalker je bio pristojan pa ja onda necu.
O takvim temama fino zuc jer cete OPET zatrovati temu. Dalje idu banovi.
Lp
Jebem ti CGI trailer!
Više marketinga sam vidio za ovaj trailer nego za Hellblade.
A dobro, AC je franšiza na razini Call of Dutyja, nije baš isti par rukava.
Deadwalker ki ne kapi ne kapi
Ubi zna napraviti svijet, onaj u Valhalli je predivan, nekoliko puta su uspjeli docarati stare lokacije, nekako udahnuti starinski duh u cijelu scenu i dati osjecaj igracu kao da se nalazi tamo. Sa druge strane nesto mi stalno fali u njihovim AC igrama, zamorim se i nikad ne zavrsim. Volio bi da vise pozornosti daju likovima i questovima, da to bude bolje i razradenije, a ne samo jos jedan marker na mapi.
chono kada smo već kod markera na mapi:
kupujem igru day one kao i svaki AC dosada prvo na PS5, pa kasnije za xbox i PC
- Uređivano
Nakon odgledanog trailera se osjećam ko da sam u srijedu ujutro na putu na posao sreo bipolarnu bivšu svu raščupanu, razmazane šminke kak tetura pijana.
I zafali ti malo, al se sjetiš da je abusive as fuck pa ti je lakše u životu.
wooddiebone Nakon odgledanog trailera se osjećam ko da sam u srijedu ujutro na putu na posao sreo bipolarnu bivšu svu raščupanu, razmazane šminke kak tetura pijana.
I zafali ti malo, al se sjetiš da je abusive as fuck pa ti je lakše u životu.
Nemoj žalit za stvarima u životu u kojima uživaš. Izađi ovaj vikend i ponedjeljak možeš ponovno na posao ić pijan, teturajući sa rasčupanom kosom i razmazanom šminkom.