Ugl, release date je: 15. 11. 2024.

Nek se Ubisoft uozbilji i preraste CGI. 2024. je

Jesmo ninđe il smo samuraji,zna li se šta?

escoban

Ne želim bit cinican, šta u traileru radi osoba (samuraj) sa Africkog kontinenta u Japanu, pogotovo u to vrijeme (1579.)?

stitrek

Nisam sad za kompom, pa ne mogu linkati, ali… Googlaj: Yasuke - Black Samurai

Također i na Netflixu ima animirana serija o istom.

herc Nisam sad za kompom, pa ne mogu linkati, ali… Googlaj: Yasuke - Black Samurai

Također i na Netflixu ima animirana serija o istom.

Istražio sam sve o tom jednom "samuraju" (pomagacu), cak i da je bio pravi samuraj (a nije), zasto prezentirati cijelu japansku Samurai kulturu sa tim likom? Gubi se doživljaj i autenticnost japanske kulture…to je kao da si u AC Valhallu stavio glavnog lika japanca za vikinga, možda je jedan wannabe japan-viking i postojao😁

Yasuke came to Japan with the Nanban slave traders (Portuguese). They sold him to Oda Nobunaga who accepted him as slave. He granted him the status of an weapon bearer, which resulted in a rather good position for Yasuke.Yasuke served Oda in some battles unti the Honnō-ji Incident.

I da među samuraje stave i zombiće bilo bi za dušu. Oni svi uskrsli koji su pokokani u Sekiri, Tenchuu, Onimushi i ovom najnovijem jebem mu ježa ali da me ubijete ne mogu se sjetit. E da se oni pojave u AC to bi bio urnebes.

stitrek

Zato jer prezentiraju iskrivljenu verziju povijesti a djeca koja igraju, posebno američka percipirat će tu sliku u realnost. Ili nemaju pojma.

Onda se čudimo mladim generacijama a sustavno ih zatupljuju.

EA je isto odradio za Battlefield 5, Activision u Call of Duty Vanguard gdje su crnce stavili u borbene odrede.

U stvarnosti su bili logistika i potpora jer je vladao veliki rasizam i aparthejd diljem svijeta. Francuska included. Imali su borce Senegala ali u neslužbenim podređenim satnijama. To je Battlefield 5 čak dobro prikazao mada dosta nategnuto.

Ženske vojnikinje u BF5 neću ni komentirati kad smo se već dotakli ovog trenda.

Ajde nađite drugo mjesto za raspravu oko tih sranja jer ćemo opet imati ubijenu temu woke / deep state / UFO / nije rasizam nego nepoštivanje povijesti, lorea, kurca-palca pizdarijama.

Hvala.

Deadwalker

Moje pitanje i konstatacija oko samuraja su kulturno postavljeni u temi…trebaš biti određeniji ili koristiti quote ako ti nešto ne odgovara.

@Deadwalker je bio pristojan pa ja onda necu.

O takvim temama fino zuc jer cete OPET zatrovati temu. Dalje idu banovi.

Lp

TITANXIS I da među samuraje stave i zombiće bilo bi za dušu.

Japanski zmajevi kao bossevi bi bili odlicni, dalo bi malo ezotericni AC feeling u igri…možda i bude tako nešto🐉

Samo 5 komentara do prvih retardacija u temi, jeeeeej

Btw live pozdrav ekipo!

pravednik Jesi igrao koji AC?

Jesam, igrao sam, spomenuti zmajevi kao bossevi u AC Shadows su fix-ideje i gluping-želje jer analiza oko samuraja je zabranjena u temi…"ezoterija" je prisutna u nekim starim AC nastavcima…