wooddiebone Woodie, gdje ti je nestalo razumijevanje za druge i empatija? Ako toliko želiš da svi razumiju krivo shvaćenog Trumpa i Muska, probaj ti razumijeti druge.
TEBI je ok da ti sa šmrkljivim i popišanim rukama neko dira kruh, meni nije. Meni nije bilo nikad. Btw, nekad kruh nisi pipao, već ti ga je dala prodavačica, koja je stavila barem škarnicl na ruku.
Upravo tako kako ti razmišljaš, sad kod djevojke u školi, u skroz novoj školi, obnavljanoj 4 godine, klinci stavljaju noge gore, šaraju, uneređuju, jer me NJIMA to ok. Nije svima.
Neku imaju opću kulturu. Ako je čak meni i ok doma raditi kaj hoću, to radim tamo. Mogu i sjediti gol i ako treba, npr. kopat i jest šmrklje, jer znam da meni to paše, ali vani ne.
Ma kvragu, već i ako partnera imaš, prilagođavate se jedan drugome, jer imate različite navike i poglede.
Zalažeš se šatro za poštovanje Trumpa, ali ti je idiotski stavit rukavicu na ruku.
Zato i pričam da ljudi nemaju empatije. Nemaju. To što neki od vas i dalje brane Trumpa nije zato što samo vas troje imate empatije prema njemu, vjeruj mi. Veća je mogućnost da želite biti edgy ko nekad u srednjoj školi.