Gazda Arrowheada prilično jasan što misli o Sonyu
Tri mjeseca nakon izlaska Helldiversa 2, Sony PC igračima uvjetovao logiranje na PSN
prayer ja i dalje ne vidim problem u kreiranju besplatnog PSN accounta s državom koju god želiš navesti, ali ok, mogu razumjeti scenarije gdje će netko imati gnjavažu s time ili je zamislio da to ipak neće biti potrebno (makar je kod kupovine igre pisalo dosta jasno da ti treba PSN account)
- Uređivano
Takav problem ne postoji jer takvo što ne možeš napraviti. Kad se spajaš preko moba za račun automatski te prebaci na lokalni PSN a ako se nalaziš u nepodržanoj državi nećeš se moći spojiti pa samim time igru igrati. Možeš preko VPN-a se prebaciti na državu koja je podržana ali imaš rizik bana jer takvo što u ToS ne dopušta niti Sony a niti Valve, pogotovo Valve koji te vrlo fino opeče po prstima.
I opet ponavljam, nije čak ni do PSN računa koliko je do toga što su svjesno prodavali igru u zemljama u kojima PSN nije podržan.
- Uređivano
Pozdravlja vas Master!
prayer Možeš preko VPN-a se prebaciti na državu koja je podržana ali imaš rizik bana jer takvo što u ToS ne dopušta niti Sony a niti Valve, pogotovo Valve koji te vrlo fino opeče po prstima.
Ovdje se spominje da nije potreban VPN za samo kreiranje PSN racuna za nepodržanu regiju, sto znaci da ti igraci nece imati problema sa pokretanjem igre.
59%
- Uređivano
Kam ovaj svijet ide, tragikomicno!
U svakom slučaju treba se buniti za sve i gaming vratiti u zlatno doba.
Želim igre poput Stelar Bladea.
Kužite i PC igrače, ovdje nitko ne sere po Sonyu. Srali smo i po EA, Ubisoftu, Rockstar Gamesu i njihovim sjebanim launcherima. Dakle pun kurac nam je launchera.
Ovo je samo pocetna adaptacija/šok na PC-PSN launcher, za par tjedana sve ce biti cool i ljudi ce se naviknuti da sve Sony igre na PC dolaze sa PSN launcherom, možda je to sve dobro pa Playstation u buducnosti postane simbioza ala Xbox sa PC-em
Ova je rasprava ogledni primjer zasto konzole imaju kontinuirani rast zakljucavanja jednostavnih i nepotrebno naplacenih stvari poput online igranja ili grafickih postavki, dok na PC-u toga nema.
To je moj jedini doprinos ovoj raspravi, jer sam odavno naviknut da konstruktivnu raspravu oko brendova ovdje necu vidjeti. Stoga cu samo brisati ako stvari izmaknu kontroli. Slobodno se svadajte oko markica, logotipova i firmi, ignorirajte potencijalnu priliku da se promijeni losa praksa, samo se nemojte vrijedati. Do tad se necu nista mijesati.
Deadwalker cek, cek, ni oni neznaju sto i kako, da mogu dati jednostavan odgovor "da" ili "ne"? Ovo bas postaje zanimljivo
chono nije to od početka jasno komunicirano, a očito se nisu interno još dogovorili sto i kako, Sony kako valjda postepeno diže PS service na PC-u nije još to sam sa sobom dokučio.
No svejedno je činjenica kako je od početka na Steam pageu pisalo da je PSN account obavezan, ne može nitko reci da u trenutku kupovine igre nije bio informiran.
Deadwalker pokriveni su sto se toga tice, ali je sve nespretno odigrano i to na naslovu koji je imao probleme od samog pocetka