• Gaming Vijesti
  • Tri mjeseca nakon izlaska Helldiversa 2, Sony PC igračima uvjetovao logiranje na PSN

Hipotetski, da Gearsi il Forza dođu na PS i da nakon 2-3 mjeseca Microsoft uvjetuje da moram napravit Xbox account da bih ih igro, stvarno ne vidim nikakav problem.

prayer Pa u tome i je kvaka, što sigurno nije problem, samo što sada ispada da su pokrali na desetke pa ako ne i stotine tisuće igrača koju više svoju igru ne mogu igrati time što PSN nije dostupan u tim državama

Kvaka je jedino ako netko "iz principa" odbije namjerno linkat accounte, a ne zato jer account ne može napraviti kod kuće. Jer ga može

prayer pretjeruješ. Ako netko iz neke države ne može s novim uvjetima nikako igrati igru, prilično sam siguran da će mu Valve odobriti refund.

Deadwalker

Nije u tome stvar, stvar je u tome što je takvo što prodano unatoč tome što su znali da ti ljudi ne budu mogli igrati to. Ja sam isto siguran da će Valve odobriti refund, ali ovo je sve rađeno u bad faith. Čisti antikonzumerizam.

Deadwalker pretjeruješ. Ako netko iz neke države ne može s novim uvjetima nikako igrati igru, prilično sam siguran da će mu Valve odobriti refund.

Da, ali isto je to sve ofrlje odrađeno, ima dosta casual igraca koji ne znaju kemijat sa PSN accountovima, to je trebalo odma restriktirati ili napraviti nekakav "patch" za te regije gdje se igra uredno koristila na Steamu.

stitrek jedino kemijanje je ako hoćeš nešto kupiti na PS Storeu jednog dana. U protivnom se sve svodi na popunjavanje obrasca i odabereš si državu koju god želiš.

prayer

Bilo je najavljeno da će trebati psn account. Ne kužim kakav antikonzumerizam.

Što više negativnih recenzija prije će pasti cijena sa sadašnjih 28 eura pa si ju kupim za cijenu par kuglica sladoleda. I igram na serverima sa likovima koji nemaju principa, win-win

Tuhy Pa naravno ko svi normalni ljudi, upalio sea of thievs pojavilo mi se link acc pogleda sekund ima li di opcija za skip, nema ok scanira qr i napravio acc 🤷‍♂️ big deal!!

Deadwalker Bilo je najavljeno da će trebati psn account. Ne kužim kakav antikonzumerizam.

Ako je tako bilo od samog starta igre, onda da tu nema nikakvih problema, na Steamu to piše velikim slovima.

Deadwalker Bilo je najavljeno da će trebati psn account. Ne kužim kakav antikonzumerizam.

Antikonzumireizam u smislu PSN-a. Siguran sam da svatko tko ima PC nema i PS zar ne? Kako će netko znati koji nema Playstation da njegova zemlja nije podržana u PSN? Kako će klinac znati koji je dobio za rođendan igru od roditelja takvo što? Ljudi su do sada normalno upalili igru i imali opciju za skip i nastavili igru, i unatoč tome je Sony imao podatke iz koje se zemlje korisnici točno vežu na servere. Unatoč tome su ju i dalje nastavljali prodavati nepodržanim zemljama. Da su stavili odmah u startu da igru ne možeš upaliti bez log-ina tipa kao što Microsoft radi bez iznimke možda bi odmah skužili i imali dovoljno vremena za refund. Ili čak da takvo što nisu mogli riješiti siguran sam da se preko IP adrese vrlo lako moglo staviti upozorenje da se nalazi u nepodržanoj zemlji i da neće moći igrati.

Svjesno uzimanje novaca u bad faith. Zaslužuju svaku lošu ocjenu koju dobiju. Ovakvo što nisam vidio otkad su izbacili Arkham Knight u krš stanju na PC.

Naravno da nisu…trebalo je pisati kupovinom u budućnosti pristajete na sony launcher koji će imati logo S u desnom kutu ekrana i stalno će vam biti aktivan

prayer ja i dalje ne vidim problem u kreiranju besplatnog PSN accounta s državom koju god želiš navesti, ali ok, mogu razumjeti scenarije gdje će netko imati gnjavažu s time ili je zamislio da to ipak neće biti potrebno (makar je kod kupovine igre pisalo dosta jasno da ti treba PSN account)

Deadwalker

Takav problem ne postoji jer takvo što ne možeš napraviti. Kad se spajaš preko moba za račun automatski te prebaci na lokalni PSN a ako se nalaziš u nepodržanoj državi nećeš se moći spojiti pa samim time igru igrati. Možeš preko VPN-a se prebaciti na državu koja je podržana ali imaš rizik bana jer takvo što u ToS ne dopušta niti Sony a niti Valve, pogotovo Valve koji te vrlo fino opeče po prstima.

I opet ponavljam, nije čak ni do PSN računa koliko je do toga što su svjesno prodavali igru u zemljama u kojima PSN nije podržan.

Pozdravlja vas Master!

Ja sam PC gamer i podržavan Sony launcher…i tak ih imam ¸desetak čak i ovaj dolje koji nitko ne instalira na komp 😃

Tak da jedva čekam još jedan 😃

escoban

Sad si zajebo. Nisi ni čitao link.

Napisane su pritužbe i recenzije verificiranih korisnika, prosjek igranja im je 82 do 200 h.

Dakle nikakav hype anti sony train i slično. PC gameri nisu mimoze nego pametni konzumeri.