Evo par mojih dojmova, kao prvo nikad nisam imao gameing HS i nisam ni znao sta ocekivati od njih.Proba sam od brata steelseries (neznam koji model) i samo sam reka koje je ovo smece.
Dosad sam igra na SonyXM4 sa kojim sam i vise nego zadovoljan, prije njih sam ima BeatsStudio isto su mi bile dobre ali XM4 su ipak stepenica iznad.Uze sam Elite najvise jer mi XM4 nisu radili bez kabla na PS5.Malo cu Elite usporedivat sa XM4 iako usporedba nije bas fer jer su XM4 duplo skuplje bile na releaseu.
Sta se tice sounda Elite slusalica, iznenaden sam koliko se dobro drze naspram XM4 zvuk je cist i mozes poprilicno dobro skuzit odaklen dolazi ali sta se tice bassa i lowa meni tu malo fali dubine i onog āmesnatogā zvuka, mislim da zbog toga cak ova cistina zvuka dolazi jos vise do izrazaja.U postavkama sam stavio bass zvuk na +3 i low na +2 sve priko toga zvuk mi krece pucat.Dizajn je ok nezanima me previse, malo jebe ova plastika na earcupsima jer kad se naslonis udaraju u jastuk/kauc.Build kvaliteta mi se necini bas kao da ce izdrzat dugo ali to cemo vidit za par godš
Uz njih dobijes stand koji je i punjac to je isto +
Jos jedan minus je sta nemaju noisecancel, nisam se navika cuti zvuk oko sebe kad igram. Sad me to malo iritira kad se nista nedesava u igri a iza sebe cujem neke serijeā¦Sta se tice mikrofona moji kazu da je bolji nego na starim tako da tu nema nikakvih problema.Za problem odspajanja od LinkUSBa nije mi se pojavljiva odkad sam prebacio stick na prednji dio konzole.
E sad dali su ovo dobre gameing slusalice?Neznam! Jedina usporedba koju imam su te bratove steelaeries i ovo je spaceshuttle za njih.
Ako ih planirat koristit za nesto drugo osim gameinga nebi ih priporucio, jer na ovim slusama nikad nebi mogao slusati muziku.