Evo jucer stigle i uspio sam ih isprobati oko 2 sata
Prednosti: zvuk, odlicno, u par igara stvarno se cuje svaka sitnica. Bas sam pojacao na Bass boost, za sad dobro. Udobne su, puno udobnije nego Pulse 3D, a tu su negdje i sa HyperX Cloud Flight koje sam imao.
Nedostatci
- ODSPAJANJE. u 2 sata su mi se dva puta odspojile. Istekati iz PS i ponovo ustekati. A jos i adapter tako usko sjeda da se bojim da ce se raspasti (na fb sam vidio da su se nekome vec raspao usb i da je dio ostao unutar porta)
- U 99% slucajeva igram lezeci na kutnoj na jastuku. Kako iza imaju onaj luk, stalno se taj luk dodiruje jastuk i stvara neki cudan zvuk. Ako drzis glavu 100% mirno, sve je ok, ako pomaknes taj zvuk se javlja. Kao da netko lupka po njima. Cudno
- Pola sata nisam ih uspio spojiti na USB adapter od Pulse Explore. Jednostavno ne ide. Na kraju su zavrsila obadva ustekana u PS
Ne znam, danas cu si naruciti jos Steelseries, pa imam 14 dana da se odlucim koje cu ostaviti, druge vratiti. Smeta mi najvise to odspajanje i to kad se mrda glava na jastuku. Kad se odlucim, ako budu isle u prodaju, ako ima tu zainteresiranih, dam ih za original cijenu od 112 eura koliko sam ih platio sa popustom (da ne propadne bezveze)