Dvoumim se izmedu ovih dvojih slusalica. Citao po netu, redditu, svake imaju svoje prednosti i nedostatke. Za Pulse da je losa kvaliteta izrade i nedostatak basa, za arctic da nije zvuk kristalno cist i da ima neko zujanje…. Jel ima netko obadvoje pa neka napise dojmove. Hvala

imaticx

Ja sam imao Arctis 7 i sada ti imam Nova 7. Nikad nikakvo zujanje niti problema sa kvalitetom zvuka. Nemam Elite ali imam Pulse 3D i te slušalice su naspram Arctisa/Nove AliExpress kvaliteta.

Imao Arctis 7 i sluske su vrh! Meni je jedini minus bio onaj njihov sistem podesavanja velicine sa trakom na cicak jer mi je to bilo na granici da mi bude pre malo. Nova to ima bolje izvedeno tako da ce mi to biti slijedece sluske.

Vidim svi su "glasali" za Steelseries ovdje, a mene vuce nekako Pulse uzeti. Prednost mi je spajanje sa Portalom kao i mogucnost EQ. Najbolje uzeti obadvoje i vratiti one koje ne pasu 🙂

EDIT: krivo sam u naslovu napisao, mislio sam na Atctis Nova 7

imaticx je promijenio naslov Pulse Elite ili Steelseries Arctis Nova 7?.

Ja sta sam citao reviewove vise manje svi kazu sta se tice zvuka PSElite, tio sam ih uzet u Njemackoj ali po ducanima ih nije bilo sad sam narucio u SD elite sluse jer su svi reviewi jako pozitivni, ako ljudi nesto kritiziraju to je strah da buildkvaliteta nije dobra kao u Steelseries i mikrofon koji je “osrednji”. Ali sta sam citao o zvuku svi su u cudu da sluse od 150eura imaju tako dobar sound.Osobno jedva cekam da dodu da isprobam

Ima svega u komentarima. Inace volim da imaju malo vise basa, ali ako je ovako detaljan zvuk, nece mi nedostajati. I jos pise da kada se na EQ podesi dobro, da imaju vise basa od Pulse 3D

imaticx

Ako već imaš portal onda si primoran uzeti PlayStation brend. Čujem isto da je zvuk na Elite jako dobar ali ne imati dobar mikrofon i noise canceling po toj cijeni je zbilja sramota.

prayer Da, to je, ali me oduvijek vuku nekako Steelseries 🙂 Mikrofon nikad ne koristim kad ne igram multipayer igre, to mi je nebitno, noise canceling, svejedno. Imam i Pulse Explore, isto nemaju noise canceling, pa su odlicne

Elite su sami vrh što se zvuka tiče jer koriste Planar Audeze drivere. Sony je kupio firmu Audeze inače.

Postoje Audeze Maxwell koje su iste Elite ali 350 eura i dosta bolji build quality.

Elite su Sony PS brand tak da je moralo biti ušteda na kvaliteti izrade.

Nebreš raditi slušalice za 350 eura za masovno tržište.

Artics i ostale tu uopće nemaju kaj raditi.

pravednik Artics i ostale tu uopće nemaju kaj raditi.

Nisam probao još Elite osobno ali nakon one kinezarije od Pulse 3D mogu reći da je ironično najvažniji aspekt gaming slušalica njihova udobnost. Možeš ti imati bolji zvuk i integriranu podršku ali kad te uši žuljaju nakon 45 minuta gaminga znaš gdje stoje prioriteti.

Wicked cushion pravi jastucice za Pulse Elite. Oko 6 mj budu

prayer

Nisam probao slušalice koje bar malo ne smetaju nakon sat, dva.

Smatram da ljudi malo preuveličavaju.

Uzeti 10 min. pauze svakih 60 min.

pravednik

Ja sam znao raidati u D2 po 10h i čak nakon 10h nisu bili niti približno blizu neugodne kao Pulse 3D nakon 45 min, niti blizu.

Nedavno sam naletio na dosta postova kako se Elite cesto odspajaju od konzole i jedino rijesenje je istekati pa ustekati stick sto bas i nije zgodno. Navodno je problem u samom protokolu koji koriste i pitanje je da li ce to moci rijesiti pa malo istrazi to da se ne zeznes. Osim toga sluske djeluju jako dobro.

Danas cu ih naruciti, imam i kod od 25% tako da me izadu 112 eura. A ako mi bas ne sjednu u 14 dana, vratim ih i uzmem Steelseries. Isto tako mi u pocetku nisu sjele Explore, sad kad navikes, odlicne

imaticx napravi nekakav mini review nakon par dana! Jako me zanimaju ovi problemi sa vezom, jel to tako rasireno kao sto se cini ili su ipak izolirani slucajevi.

imaticx Nisam znao da imas pravo na povrat ako nisi zadovoljan?!

Ja sam se isto dugo mislio ocu li opce uzimat posebne slusalice za gameing jer sam dosad koristio XM4 od Sonya i meni su odlicne, samo mi je jebada jer moram imati kabel da radi mikrofon na PSu

escoban Nisam znao da imas pravo na povrat ako nisi zadovoljan?!

Sve kupljeno preko webshopa mozes vratiti u roku 14 dana 😉