Playstation Pulse Elite
Jel zna ko kad je preorder u pitanju kad isporuke idu? Dan ili 2 ranije ili na release date koji je u petak? Bilo bi top kad bi dosle prije vikenda
Pulse explore su mi iz Sancte dosle na dan izlaska u paketomat. Znaci u petak nam stizu
- Uređivano
Ja ni poruku od poste nisam dobio, mozda stignu danas mozda u pon napisi nesto tu kad ih isprobas
Evo jucer stigle i uspio sam ih isprobati oko 2 sata
Prednosti: zvuk, odlicno, u par igara stvarno se cuje svaka sitnica. Bas sam pojacao na Bass boost, za sad dobro. Udobne su, puno udobnije nego Pulse 3D, a tu su negdje i sa HyperX Cloud Flight koje sam imao.
Nedostatci
- ODSPAJANJE. u 2 sata su mi se dva puta odspojile. Istekati iz PS i ponovo ustekati. A jos i adapter tako usko sjeda da se bojim da ce se raspasti (na fb sam vidio da su se nekome vec raspao usb i da je dio ostao unutar porta)
- U 99% slucajeva igram lezeci na kutnoj na jastuku. Kako iza imaju onaj luk, stalno se taj luk dodiruje jastuk i stvara neki cudan zvuk. Ako drzis glavu 100% mirno, sve je ok, ako pomaknes taj zvuk se javlja. Kao da netko lupka po njima. Cudno
- Pola sata nisam ih uspio spojiti na USB adapter od Pulse Explore. Jednostavno ne ide. Na kraju su zavrsila obadva ustekana u PS
Ne znam, danas cu si naruciti jos Steelseries, pa imam 14 dana da se odlucim koje cu ostaviti, druge vratiti. Smeta mi najvise to odspajanje i to kad se mrda glava na jastuku. Kad se odlucim, ako budu isle u prodaju, ako ima tu zainteresiranih, dam ih za original cijenu od 112 eura koliko sam ih platio sa popustom (da ne propadne bezveze)
Ajde probam navecer staviti na prednji usb. Probaj leci na jastuk i njih staviti i malo, ali bas malo pomicati glavu. Bas me zanima jel se i kod tebe cuje taj zvuk
- Uređivano
E sad, taj stick njihov je USB type A tj. klasični kao i kod Pulse 3D?
Ja sam Pulsice koristio dosta i nikad nisam imao problema ni na B chassis PS5 ni na C chassis verzijama. Nikad se nije odspojilo. Stick je bio u prednjem USB portu.
Ako jeste klasični tip A USB onda netko ko ima PS5 slim ni nebre staviti napred jer na slimu samo otraga bude klasični USB port.
Možda je neki problem u stickovima, sumnjam da je do veze ili nečeg jer koriste Bluetooth kroz taj Playstation Link.
Na netu pišu da je moguća diskonekcija radi smetnji od ostalih uređaja, poput rutera, ako je PS5 na wifi itd.
pravednik sumnjam da je do veze ili nečeg jer koriste Bluetooth kroz taj Playstation Link.
Ako se ne varam NE koristi se bluetooth za povezivanje sa plejkom i u tom i je problem jer su stavili neku svoju novu tehnologiju. Sluske imaju BT za povezivanje s drugim uredjajima ali ne za glavnu konekciju sa konzolom.
pravednik Stavio sam ga iza da ne nagrduje prednju stranu (imam onu zadnju verziju prije slima). Router je na nekih 3 metra od njega, tv je neki stari vivax (samsung je na servisu - panel se ceka novi) i samsung soundbar. Mozda nesto od toga, ne znam
escoban Iskreno ta 2 sata sinoc, bas je nerviralo. Bas sam cijelo vrijeme lezao, ma 1mm pomaknes glavu, samo se to cuje. I jos taj dio iza smeta da stavis glavu pravo na jastuk. Po tome su mi bile bolje dizajnirane Pulse 3D i Hxperx. I ne, necu sjediti i igrati
8 sati na poslu i 1-2 sata kod kuce za stolom, ne mogu i navecer igrati i odmarati sjedeci
- Uređivano
Sve nove gaming slušalice imamu Wifi dongle jer em ima manje latencije, em je kvaliteta zvuka bolja i em je domet veći. Ne znam šta su sjebali sa Explore i Elite ali očito nije izolirani slučaj i samim time nisu trebale vidjeti svjetlo dana dok se to ne riješi. Zapravo što je ironično pa čak i sramotno ovo sam jedino čuo od strane ove nove generacije Sony slušalica, koje su isključivo dizajnirane za PlayStation. 10/10 šta reci.
E da, zaboravio jos jedan nedostatak. Plavo svjetlo kad su upaljene. Vidi se krajickom oka, a ne moze se ugasiti. Ometa onako lagano kada ga stalno vidis. Nisam sad neki prezahtjevan, imao sam dosta slusalica, samo usporedba sa nekim prijasnjim