Fenix Dragi Feliks, krenut ću od kraja tvog upisa.. Jel ti to treba na normalan i argumentiran upis koji si napisao..? Šta sad, da ja napišem da si ti debil, jer da nisi ne bi piso rece za 0 kn na opskurnom portalu (neka se nitko ne naljuti..) neg bi ti neko platio..? Il da te pozovem da mi to kažeš javno u lice (imam metode kako).. Nemoj bit klošar, zadrži raspravu na kulturnom nivou i ko kulturan, odrastao čovjek, budi primjer djeci koja čitaju, znaš i sam kad nekog vrijeđaš, zapravo govoriš o sebi.. Zaboravimo to, vraćam se na bit... Dakle da debili kupuju mikro, to je valjda fakt oko kojeg se svako može složiti.. Zašto bi mene, koji čitam tvoje, ili bilo čije mišljenje o DD2 bilo briga kako će se buduće igre dizajnirati..? Mene zanima tvoja ocjena DD2.. Debile nećeš pobijedit, ima ih više (pogledaj holivudski film..), a to kako će netko kreirati SP igre me isto ne zanima.. Uvijek će bit Lariana, Naughty Doga, svega.. igara neće falit.. Kog boli qratz kak se kreiraju MP, F2P i mobilne, u životu nisam to upalio, a pogotovo me to ne zanima u kontekstu DD2 recenzije.. I sad ono bitno, reko si šta je autor reko, uopće se ne slažem da pada u vodu.. Jer esencija igre je to što je rekao, nema fast travela, samo ona drndava kočija (jednom dnevno kao…??).. I takva igra i je, šta pada u vodu? Ako su stavili alat za debile, i tada to pada u vodu, hvala, ne zanima me, jer ne koristim alat za debile. Za normalne i dalje fast travela nema… Tako da se ne slažem s tvojom argumentacijom, ali kao čitatelj opskurnog portala zahvaljujem na uloženom trudu za recenziju..