ThomasAAnderson Tomas, kužim da ste si vi privatno dobri tu neki s foruma, al daj pliz ne pretjeruj.. Prvo, fakt je donekle netočan, Feliksov i tvoj, jer nigdje generalno ne branim mikrotrans u igre (volio bi da to ne postoji, ko što za mene ne postoji..), nego argumentiram, promišljam, zašto je dobro da su oni o tome naknadno obavijestili.. Zašto su ih stavili u igricu, pa izdavač ih natjero, to je očito.. Prikrili su to da im ocjene ne sjebu preordere ili Day 1, day 2 prodaju.. Logično mi je to, i ja bi to napravio.. I na kraju, po stoti put, pod uvjetom ako to zanemariš da postoji, ne utječu na gejmplej.. Daj pročitaj komentar da li mi je čovjek (pod krinkom "ti koje brane…" napiso debil il ne..? Bez razloga.. Aj ne laži sam sebe.. U redu ak si dobar s nekim al ono, piše sve crno na bijelo.. Stariji sam čovjek, ali respektiram mlade i želja mi je da se educiraju.. Daj i vi drugi odrasli pokažite šta je normalno, a šta nije, pa šta neko nekom ima govorit da je debil na internetu (i u živo kad smo kod toga).. Pa kaj je vama, di vam je kultura..? Ili ako je već potreba nekog vređat (ja je recimo nemam), nek onda bude čovjek, a ne miš iza tastature.. Dosta sam ja krugova pretčo, ne trebam još (sportaš sam, danas samo rekreativni, pa i dalje trčim), a živce možda nemam najbolje (poso, žena, hrpa djece..) al se barem kulturno ponašam i ne vrijeđam ljude po interentu (a ni uživo..), ni s razlogom, a pogotovo ne bez.. Svako dobro!