Genesis ovako nedjeljom kad su bili izbori vise manje svi si isla glasat nakon mise ili rucka…

Jesu jesu, svi su išli… izlaznosti su bile katastrofa, što i jest jedan od razloga zašto se HDZ toliko održao na vlasti.

Genesis SDP je bio 2x na vlasti, da su valjali ostali bi i dalje

Woodie je već odgovoril i slažem se, al mene još i dodatno nervira kad se sve više forsira stav "svi su oni isti, svi će krasti".

Možda su isti, možda nisu. Možda su "ovi drugi" nesposobni, al mislim da nakon ove lopovske gramzljive gamadi koja nam je previše puta doslovno pljuvala u facu u hrpi odluka treba dat priliku bilo kom drugom.

Dal će to bit Milanović i SDP, dal Kolakušić sa svojima, ne znam. Dal će i oni nastavit krasti, dal će nam bit lošije nego pod hdz-om, ne znam nit ja nit itko od vas. Smatram da teško mogu biti gori od ovih i mislim smo stvarno jadna hrpa idiota ako se opet izabere hdz.

Ja bi izašao na glasanje i glasao kad bi neka od stranaka imala program smanjenja sabora za pola, ukidanje povlaštenih mirovina, savjetnici isključivo volonteri, normativ za dolazak u sabornicu, rezanje za pola državnog aparata., od broja zaposlenih, vijećnika, gradonačelnika, zamjenika i zamjenika zamjenika i njihovih tajnica i službenih vozila.

Kad netko bude imao takav program ja glasam, do tada nedam nikome legitimitet.

To je od Plenkija kobasa koji svašta stavlja na repertoar polica. Peđa zna nešto više o tome pa počujmo ga!

Sterlok

Glasaj za nekog turbo-underdoga ili prekrizi svoj glas, ako se ne glasa i ako tako nastave nove generacije, nece bit nekih promjena.

Ovo iznad je bilo sa gledista uzornog građanina, ovo ne važi za cyber-digitalne nomade🤖🤣

TITANXIS

Smanjiti sabornicima place za 50% i umanjiti sve povlastice pa ces vidit kako se žohari razbižaju, radili bi samo oni školovani koji trebaju da rade.

Vlada je tu da služi narodu i ako izbori su tu zbog toga da mi biramo sa kim ćemo plesat onda tako treba biti.

Sve je nekako obratno da narod služi političarima

TITANXIS

Narod spava, zato miševi kolo vode i paze da raja nije gladna, jer ako raja ogladni onda je fešta…

Tuhy i dalje pokusavam shvatit kako ce usred tjedna bit veca izlaznost nego nedjeljom….

ovi drugi su bili nesposobni jer se nisu stigli organizirat il educirat kako krasti zato su i bili nesposobni dok je Racan bio na vlasti pa su prodali 13 tona zlata za kikiriki

Genesis ovi drugi su bili nesposobni jer se nisu stigli organizirat il educirat kako krasti

Nisu svi lopovi. Koliko god se hdz trudio progurati tu patku.

Genesis

Daj mi brojke.

Kolko optužnica ima SDP, a kolko HDZ.

Kolko dugo je prisutan Zoran Milanović na političkoj sceni, da ako je korumpiran, nitko mu ne može izvuči jednu sitnicu koju je napravio da prevari ovaj narod? A nije da se ne trude svim silama.

Kolko je ministara smjenio Plenky? 30? 31?

Kolko je ministara smjenio Milanović? 4 ili 5.

Zašto je Plenky smjenio 30 ministara? Zbog korupcijskih afera sa stotinama tisuća eura štete.

Zašto je Milanović smjenio npr. Holy? Zato jer je spomenula nekom u mailu da bi bilo ok ženi od stranačkog kolege ne dati otkaz.

Ostojića i Jovanovića zato što nisu obavljali posao sukladno očekivanjima.

Fakat su svi isti lol

Ovo nisu neka neutemeljena lupetanja, ovo su činjenice koje bi i sam znao da pratiš kaj se događa umjesto da slušaš lupetanja.

wooddiebone Mislim da od 91 do danas svako s imalo razuma zna da su i spd i hdz stranke zapravo slične ako ne i iste. Eventualno postoji manje ili veće zlo. Običnim smrticima ni jedna ni druga ništa dobrog nisu donijele. A ja ti to mogu ukratko opisati sa svojeg stajališta kojeg vrlo vjerovatno dijeli večina građana.

Ja i dalje moram radit, plaćat porez i režije. Država mi u ovih 30 godina nije oprostila ništa i ništa od njih nisam dobio.

Sam sam kupio zemlju svojim novcima, trebao brdo papira za sve žive pravilnike koje sam morao naravno platiti da državni činovnici imaju za plaće. Gradio bez ikakvih poticaja jer kad bi se prijavio nisam bio najbrzi prst tj nisam bio povlašten dobiti poticaje, plaćam zdravstveno i mirovinsko, plaćam vrtić djetetu, plaćam cestama pravo da vozim po cesti, plaćum gradu za komunalije i rasvjetu. Plaćam i grobno mjesto. Plaćam jebeni hrt koji nitko u kući ne gleda.

Studirao sam izvanredno uz rad jer sam morao raditi kako bi mogao studirati odnosno platiti studij i placati najam, hranu i obleku.

Radim kod privatnika, uzimaju mi dio od plaće koji možda nikad vidjet neću, sve što kupim ide 25% državi kroz pdv.

I sad ja tebe i ostale pitam koji ce mi kurac ( oprostite na izrazu ) hdz i sdp?

A cijenjenog kolegu @Fico koji mi je zadnji put pametovao da sam kriv za stanje u državi što ne idem glasat za koga da ti ja točno glasam a da meni i mojoj obitelji bude "bolje"?

Koja je to stranka od trenutno ponuđenih koja ne gleda svoj interes i koja nema grijeha i meni može pomoć u nekakvim srednjim godinama, da meni i mojoj obitelji bude bolje?

Roditelji su mi 50 godina radili na pozcijama u obrazovanju i prosvjeti a danas ih ja ponekad moram financirati jer nemaju 300e viška za popravak centralnog? Eto to su dobili od države.

Možda netko ima bogato nasljedstvo, korist od stranaka na ovaj ili onaj način, ali kao netko kome nikada u životu ništa nije dato besplatno niti mi je itko ikada želio pomoći iz grada / države jebem vam ja sve te stranke u onu stvar.

doctorfreak od 1990 do 2024 SDP je bio na vlasti od 27.01.2000. do 23.12.2003. i od 23.12.2011 do 22.01.2016. HDZ je od osnutka u totalu bio na vlasti cca 26 godina. HDZ je stvorio ovu državu. HDZ je pokrao ovu državu, HDZ je sjebao ovu državu.
                plus pored Plenkija je birat Milanovića fakat manje zlo.

fensisuperstar Gle meni ti je to fakat svejedno jer u 30 godina nikada nisam osjetio apsolutno nikakav benefit bez obzira tko je bio na vlasti.

Sjećam se da kad je sdp došao na vlast tastu su smanjili plaću na pošti za soma kuna, šta je u to vrijeme bilo jebeno puno i nikad im to nije oprostio.

Danas npr su srali da dižu koeficjente, sestra je imala plaću cca 1200e sa svim dodacima a sada ima 1220e jer da, diglu su koeficjente ali su im ukinuli dodate. Statistički si dobio vecu osnovicu plaće a zapravo si dobio 20e veću plaću. Ali bitno da je po novinama pisalo kako se brutalno dižu plaće.

Uz to sve, ona sa magisterijem u socijali sada ima gotovo manju plaću od čistačice sa nkv prijavom.

Ako to nije apsurd ne znam šta je.

doctorfreak A cijenjenog kolegu @Fico koji mi je zadnji put pametovao da sam kriv za stanje u državi što ne idem glasat za koga da ti ja točno glasam a da meni i mojoj obitelji bude "bolje"?

Vidim da ti zivim u glavi cak i kad me nema pretjerano na forumu, to mi dovoljno govori. Slobodno se mozes nauciti pristojnosti i zaraditi moju paznju pa mozemo popricati.

Do tada, odrasti.

fensisuperstar HDZ je stvorio ovu državu.

Pokrali su je svi predstavnici vlasti i oporbe. Vrijeme je kada komunizam i njeni ostaci nisu u trendu pa zbog tog je SDP manje bio na vlasti ali svi oni skupa jedu za istim stolom.

Ništa on tj. HDZ nije stvorio, to je mantra da dobivaju legitimitet kao nešto najbolje što Hrvatska može imati. Da nije pao Sovjetski Savez i da pod pritiskom svojih savjetnika Račan nije raspisao prve demokratske izbore i dalje bi Juga koračala Titovim putevima. Svijet se tada masovno rješavao komunističkog režima ali se nije uspio riješiti komunističkog uma. Zato je trebalo sprovesti temeljitu lustraciju da ne bi imali ovo što danas imamo. Sve države bivšeg SSSR-a su je sprovele ali ne i HR i ostali sunarodnjaci bivše nam države.

Druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo. Lijepa pjesmica ali puno košta.

Tuđman kao bivši Titov general se našel u pravo vrijeme na pravom mjestu čak nije nit on stvoril HDZ već su je stvaraili tzv. ustaška emigracija u Kanadi a njeni glavni predvodnici su odmah eliminirani da slučajno ne bi imali Pravu Hrvatsku bez trunke komunističke kobasice a neke su i diskvalificirali. Ubrzo je došao rat, pravo vrijeme da se krivci razbježe ili pritaje. Ostao nam je polukrnji HDZ koji nas je doveo gdje smo sada. Polumrtva lešina od Manolića, Šeksa pa sve do Mesića.

Sadašnji HDZ je vrhunac onoga što su oduvijek bili. Cilj i SDP-u je da se ne lažemo također istii a to je cuclati narod što više mogu. Kroz poreze i namete da se slučajno nebi omočali i ugrozili im stolice i još moramo i EU polagati račune.

Nema manjeg i većeg zla, Zlo je zlo i nema se dalje što više za pripovedati.

TITANXIS Nema manjeg i većeg zla, Zlo je zlo i nema se dalje što više za pripovedati.

Ima. S trećom opcijom ni ne znaš što očekivati.

Uvijek može gore od gorega.

TITANXIS citajuci tvoj post, mislima sam otisao na ovo 😁 "evil is evil…"