wooddiebone Mislim da od 91 do danas svako s imalo razuma zna da su i spd i hdz stranke zapravo slične ako ne i iste. Eventualno postoji manje ili veće zlo. Običnim smrticima ni jedna ni druga ništa dobrog nisu donijele. A ja ti to mogu ukratko opisati sa svojeg stajališta kojeg vrlo vjerovatno dijeli večina građana.
Ja i dalje moram radit, plaćat porez i režije. Država mi u ovih 30 godina nije oprostila ništa i ništa od njih nisam dobio.
Sam sam kupio zemlju svojim novcima, trebao brdo papira za sve žive pravilnike koje sam morao naravno platiti da državni činovnici imaju za plaće. Gradio bez ikakvih poticaja jer kad bi se prijavio nisam bio najbrzi prst tj nisam bio povlašten dobiti poticaje, plaćam zdravstveno i mirovinsko, plaćam vrtić djetetu, plaćam cestama pravo da vozim po cesti, plaćum gradu za komunalije i rasvjetu. Plaćam i grobno mjesto. Plaćam jebeni hrt koji nitko u kući ne gleda.
Studirao sam izvanredno uz rad jer sam morao raditi kako bi mogao studirati odnosno platiti studij i placati najam, hranu i obleku.
Radim kod privatnika, uzimaju mi dio od plaće koji možda nikad vidjet neću, sve što kupim ide 25% državi kroz pdv.
I sad ja tebe i ostale pitam koji ce mi kurac ( oprostite na izrazu ) hdz i sdp?
A cijenjenog kolegu @Fico koji mi je zadnji put pametovao da sam kriv za stanje u državi što ne idem glasat za koga da ti ja točno glasam a da meni i mojoj obitelji bude "bolje"?
Koja je to stranka od trenutno ponuđenih koja ne gleda svoj interes i koja nema grijeha i meni može pomoć u nekakvim srednjim godinama, da meni i mojoj obitelji bude bolje?
Roditelji su mi 50 godina radili na pozcijama u obrazovanju i prosvjeti a danas ih ja ponekad moram financirati jer nemaju 300e viška za popravak centralnog? Eto to su dobili od države.
Možda netko ima bogato nasljedstvo, korist od stranaka na ovaj ili onaj način, ali kao netko kome nikada u životu ništa nije dato besplatno niti mi je itko ikada želio pomoći iz grada / države jebem vam ja sve te stranke u onu stvar.