Kada je krenula sva ta "politička korektnost" i raznolikost u početku mi uopće nije smetalo.
Čak su me iritirali ljudi koji su stalno bili protiv toga jer sam mislio da pretjeruju.
Normalno mi je da su u filmu ili igri homoseksualci, transseksualci itd. jer sviđalo se nekome ili ne ti ljudi postoje. Oduvijek. Zašto ne prikazati nešto što postoji, oko nas je i živimo s time?
U zadnje vrijeme mi je itekako počelo smetati iako ni najmanje nisam konzervativan.
Charlotte, Britanska i Irska Kraljica nije bila crnkinja kako to Netflix prikazuje u Bridgertonu.
Dandelion je ženskar a ne gej koji ga trpa Radovidu.
Svi znamo šta se radi od LOTR-a .
Mogao bih tako do sutra. Razumijete poantu.
Debilanu od 37 rodova, zamjenica, identiteta i spolova bolje da ne spominjem jer me odmah glava zaboli.
Isto tako me ova anti-woke strana zna iživcirati koja u svemu vidi propagandu. Čak i tamo gdje je nema.
Najbolji primjer je najava Ghost of Yotei.
Nisam mogao vjerovati da pojedincima odjednom smeta što je glavni lik žena. Šta smo toliko zadrti postali?
Onda pročitam post gdje je glumica za igru neka woke feministkinja nešto…
Kada ste prije izvukli tu vijest?
Doslovno ne znamo ništa o igri i na temelju toga što je glavni lik žena a glumica feministkinja ili tako nešto unaprijed se počelo srati da će igra biti woke.
Internet je postao jedno veliko smeće.
Btw jebo vas Asmongold u dupe.
Formirajte svoje mišljenje a ne ono od lika koji od 24 sata 25 provede pred ekranom zatvoren u sobi.
Pobijelio je kao vampir koliko sunca nije vidio.