Ja sam uvjeren da su to napravili prije 5 godina da nebi nitko riječ rekao. Sa ili bez SBI, sumnjam DA VIŠE ITKO danas može napraviti igru za koju netko neće reći da je SBI unutra, da je DEI ili što već govore.
@somethingwrong je jučer objavio video s Asmonovog kanala dok su pratili otkrivanje Tsushime 2 i... meni je izgledalo jezivo. Prvo kolektivno svršavanje chata i tog Asmona na igru. Onda je prikazan prvi kadar ženske. Asmonu sve djeluje u redu, ali točno u tom trenutku u chatu se postepeno krene s Woke, Dei, SBI ili svim tim izrazima, Asmon pogleda chat i točno odjednom 180 stupnjeva zaokret i "MOTHER FUCKER! THEY CANT KEEP GETTING AWAY WITH THIS!!"
Čisto jedan skroz bezazleni primjer. Ja sam osobno prigovarao kad su previše krenuli gurat woke, osobne zamjenice itd, ima po forumu stotine mojih postova o tome, ali ovo je sada stvarno otišlo previše u kontra smjeru. Ono što je nekoć bio LGBT lobi, totalno pretjerivanje i nametanje ideologija, sad je taj anti-woke lob. Više nije manjina ni blizu, utjecaj je golem što se vidi i po novom AC, uspjeli su praktički uništit jedan od najjačih IP-eva na svijetu i tu se zorno vidi količina utjecaja.
Smatram da previše ni jednog ni drugog nije dobro