prayer maverick A mislim Dandelion je jebao crossdressera i u Cyberpunk si mogao jebati sve što je stajalo na dvije noge. Neka to naprave ako moraju, ali sa stilom.
maverick prayer A mislim Dandelion je jebao crossdressera i u Cyberpunk si mogao jebati sve što je stajalo na dvije noge. To nije budnost. Zabrijali ste zesce, kao i cijeli internet.
wooddiebone prayer u Cyberpunk si mogao jebati sve što je stajalo na dvije noge Nisam igrao ekspanziju, al mislim da između romance opcija s kojima su romanse dost slojevite, imaš samo jednu mušku i jednu žensku za kresnut.
revo prayer vratimo malo film https://www.them.us/story/cyberpunk-2077-video-game-transphobic-stereotypes-boycott "Cyberpunk 2077, One of 2020’s Hottest Games, Boycotted Over Transphobic Stereotypes Cross this one off your Christmas list."
prayer wooddiebone Realno možeš sve jebat osim Kerry-a, Panam i Judy ako nisi gay tj istog spola. Možeš čak biti istog spola ali tipa da imaš vaginu kao muško ili penis kao žensko. Fun fact oko Kerry-a, tip ima 80 godina tako da možeš i penzice tamo jebavat. Nitko nije siguran.
somethingwrong Evo, to je taj krug jedenja govana internet-asmongold-internet Jebalo majku, garantiram da likovi koji ovo prave nisu ni jednu od ovih igara odigrali. Najsmješnije što se kao "ozbiljno" radpravlja o ovim debilanama
prayer revo A bože dragi što ljudima neče sve smetati. Ajmo se držat za ruke i svi pjevat kumbaya. Inače, možeš isti vrag raditi i u BG3. Obje odlične pa ako ne i više od toga.
Brijac Ako je u ijednoj igri oke imati gejeve, transiće, onog/onih itd to je Cyberpunk. Pa pobogu igra se odvija u 2077. Ne mogu ni zamisliti kakve sve gluposti ćemo doživiti do 2077.
revo Brijac Pa da. Stave ih u igru i onda se oni žale jer su previse seksualizirani. https://www.cbr.com/cyberpunk-2077-transphobia/ "Many gamers have criticized how Cyberpunk 2077 and its developer, CD Projekt Red, choose to fetishize and commodity trans bodies and trans identity." A da ne pricamo kaj je bilo sa onom bandom Animals il vec kak se zovu