prayer u Cyberpunk si mogao jebati sve što je stajalo na dvije noge

Nisam igrao ekspanziju, al mislim da između romance opcija s kojima su romanse dost slojevite, imaš samo jednu mušku i jednu žensku za kresnut.

wooddiebone

Realno možeš sve jebat osim Kerry-a, Panam i Judy ako nisi gay tj istog spola. Možeš čak biti istog spola ali tipa da imaš vaginu kao muško ili penis kao žensko. Fun fact oko Kerry-a, tip ima 80 godina tako da možeš i penzice tamo jebavat. Nitko nije siguran.

Evo, to je taj krug jedenja govana internet-asmongold-internet

Jebalo majku, garantiram da likovi koji ovo prave nisu ni jednu od ovih igara odigrali.
    Najsmješnije što se kao "ozbiljno" radpravlja o ovim debilanama Ha-Ha-Ha

revo

A bože dragi što ljudima neče sve smetati. Ajmo se držat za ruke i svi pjevat kumbaya. Inače, možeš isti vrag raditi i u BG3. Obje odlične pa ako ne i više od toga.

Ako je u ijednoj igri oke imati gejeve, transiće, onog/onih itd to je Cyberpunk. Pa pobogu igra se odvija u 2077. Ne mogu ni zamisliti kakve sve gluposti ćemo doživiti do 2077.

Brijac Pa da. Stave ih u igru i onda se oni žale jer su previse seksualizirani.

https://www.cbr.com/cyberpunk-2077-transphobia/

"Many gamers have criticized how Cyberpunk 2077 and its developer, CD Projekt Red, choose to fetishize and commodity trans bodies and trans identity."

A da ne pricamo kaj je bilo sa onom bandom Animals il vec kak se zovu

revo

Aha, o tome se radi, ah, taj 1% populacije nikad nije zadovoljan.

5 dana kasnije

Zato sto bacaju rece nakon 5h igranja, a u kracim igrama i nakon prologa… odvratna praksa i gadi mi se to

Sumnjam da bi išli baš toliko daleko da recezent ne odigra igru koju recenzira.
        Par stvari:
        1/ Ne moraju unutar jednog medija imati svi identično mišljenje o igri i zapravo dosta često znaju biti nakon recenzije objavljene kolumne o istoj igri od strane drugog autora kojem je ista igra više ili manje legla (ako pogledate oba teksta, vidjet ćete da nije ista osoba pisala ovu kolumnu i ranije recenziju);
        2/ EA je dao dosta para IGN-u za promotivnu kampanju The Veilguarda tako da bez obzira koliko se trude biti objektivni, utjecaj love može biti u nekoj mjeri prisutan u finalnom osvrtu na igru (što ne mora nužno biti istina, imali su drugi mediji također vrlo pozitivna mišljenja o igri bez takve agresivne promocije igre ususret izlasku)
        3/ Nakon što se dojmovi slegnu, može se dogoditi da te pusti početni entuzijazam nakon prelaska pa budeš kritičniji prema igri, pogotovo ako na površinu isplivaju neke dodatne stvari koje se pojave u javnim diskusijama oko igre, a o kojima nisi možda dovoljno razmišljao / posvetio pažnje.

Generalno, prema kritici igra je 8+ kvaliteta, prema igračima 7+. Vidim i ja neke manjkavosti koje sam komentirao u svojih 12 sati igranja, no DA je daleko od loše igre.