Zero

Zamisli sad da na meme-u piše ovo:

U Mass Effectu 1 ima rasista (Ashley).

U Mass Effectu 2 radiš za rasističku terorističku organizaciju.

Serijal se oduvijek bavio temom rasizma.

To znači da u slučaju da u novom Mass Effectu krenu šamarat s porukama da krvožedni meksikanci jedu naše ljubimce i treba ih pobit sve i dociraju ti da ako to ne misliš da si u krivu to bi bilo skroz dosljedno serijalu i nemaš se kaj žalit.

I sad ovaj odgovara "Racist, Racist, Racist…"

Doslovno ista uvrnuta logika.

revo Ne znam, i mene zanima. Ono što je Deadwalker napisao ispada da su jako srezali te scene i da je fokus na odnose, osjećaje i opredijeljenost za jednog lika jednom kad se odlučiš. Nije ni Inquisition bio puno drugačiji po tom pitanju.

Gdje je ono vrijeme kao u ME2 kad si mogao opaliti čitavu posadu?😢

Zero

Nisi u Mass Effect 2 nikad mogao opalit čitavu posadu. Samo jednog člana.

U Andromedi si mogo opalit samo jednog iz posade, al si okolo mogao kresat NPCeve koje god hoćeš.

wooddiebone Mislim da si u krivu. Teoretski je bilo moguće graditi romansu i odnos sa svima, ulaziti u odnos s nekim likom, prekidati i potom nastaviti sa sljedećim. Nisam isprobavao (ja se držim Liare od prvog nastavka, lol), ali tako bi trebalo biti.

Ne znam, negdje sam pročitao da scene seksa jesu prisutne, ali kao odnos s likovima nije složen da samo bacaš jeftine flert fore. S druge strane, Skill Up je pokazao u recenziji da romance odnosi doslovno jesu klikanje na srce opciju u conversation wheelu pa dok ne iscrpis sve opcije 🙃

Zero

Nemreš se seksat sigurno sa svima, možeš flertat s više njih, zapravo u ME123 nema ni direktnog flerta kao takvog, moraš više razgovorno to odradit, ali samo je jedna romance opcija po igri i onda se u idućoj ljute ak ih u prethodnoj prevariš.

Znam. Prošao sam trilogiju preko 12 puta. Dvojku skoro 20.

wooddiebone Ne znam, našao sam ovu šemu sad gledajući:

You can get with all three female options. Your first opportunity with Jack will not lock out Miranda. After the final story mission, if you've flirted with Tali to the point of her asking you to make a choice, you can then break up with Miranda and get with Tali during the epilogue.

Plus there's Chambers, so actually you can get with four.

The game will only import your final choice into ME3, so choose wisely.

EDIT...you can actually also still give Liara the impression you're still together if you have LotSB and romanced her in ME1, so I guess make that five.

Sad mi se igra trilogija baš zbog ovakvih sitnica. Replay value je u izborima, nekd je to i Bioware bolje kužio.😆

Zero

Da u dvojci možeš l imat one night stand sa Jack i Chambers s tim da Chambers nemreš romanceat za ozbiljno, a romance sa Jack se zaključa ako ju kresneš kad ne bi trebao.

Pa valjda je dobar seks nagrada za te dialoge, a ne politika i moraliziranje 😛

prayer

I onda mi netko kaže da je sve u redu s tim ljudima i da ne trebaju psihičku pomoć.

Što je internet odustao od review bombinga ili sam nešto propustio? 🙃

Deadwalker

Nemam namjeru još igrati ali daj napiši nakon 7-8h igre koliko si se dotaknuo u gameplay sa trans elementima i pronounsima tj da li se zbilja to toliko nameće kako se čini?

prayer budem napisao, no za sada čista 0, jedino sam vidio da u character creationu imaš toggle za top scar te definiranje one he / him i druge rodne diferencijacije.

wooddiebone Asmongold nakon 4 sata igre:

This game sucks considerably less ass then I thought it would

Pohvalio je na kraju dvije stvari koje je najviše kritizirao iz prikaza, combat i grafiku.

Kaže da se combat bolje igra nego gleda.

Ono što je rekao da je loše su dijalozi i po viđenom, radi se baš o onom kaj sam i ja pričao nakon prvog prikaza, likovi djeluju kao da su izvan situacije. Gluma ne prodaje ono što se događa na ekranu. Svi pričaju u nekom ravnom umjerenom tonu kao da komentiraju kaj se događa, a ne da sudjeluju u npr. velikoj fajt sceni koja se odvija trenutno.

Varric je tu najgori primjer jer čovjek ne mjenja intenzitet govora ni malo.

Kao što rekoh, optimizam za igru postoji, ali nisam mislio da će narasti sa prvim dojmovima.

Good job za sada.

Giphy - Tim Burton Yes GIF by Freeform

wooddiebone

Znači lik ode na gender options i skuži da može promijeniti rodni identitet (3 linea koji u biti rade istu stvar). Kaže "no option not to", dok pokraj i dalje stoji opcija back uz ostale opcije gdje ne moraš ništa mijenjati.

Vrh. Sad sam kliknuo na YT da mi više ne preporučuje njegov kanal.