Zero wooddiebone Ne znam, naĆĄao sam ovu ĆĄemu sad gledajuÄi: You can get with all three female options. Your first opportunity with Jack will not lock out Miranda. After the final story mission, if you've flirted with Tali to the point of her asking you to make a choice, you can then break up with Miranda and get with Tali during the epilogue. Plus there's Chambers, so actually you can get with four. The game will only import your final choice into ME3, so choose wisely. EDIT...you can actually also still give Liara the impression you're still together if you have LotSB and romanced her in ME1, so I guess make that five. Sad mi se igra trilogija baĆĄ zbog ovakvih sitnica. Replay value je u izborima, nekd je to i Bioware bolje kuĆŸio.đ
wooddiebone Zero Da u dvojci moĆŸeĆĄ l imat one night stand sa Jack i Chambers s tim da Chambers nemreĆĄ romanceat za ozbiljno, a romance sa Jack se zakljuÄa ako ju kresneĆĄ kad ne bi trebao.
Garrus_V prayer ovaj primjer je bas los i gubi se kontekst jer na engleskom zvuci blesavije nego sto zapravo je. U globalu "genderiranje"(jel se tako moze reci?) se manje vise svodi na to da se poslovi i zanimanja ne pisu samo u muskom rodu, ali to ocito "pali" neke ljude.
wooddiebone Brijac Ma pretjerujemo lik. Kako bi ovo ikad moglo biti ikakvo nametanje. Samo nemoj biti njemac i rjeĆĄena stvar.
wooddiebone somethingwrong Kaj da letam go? Da sam u pravu? Nema teoretske ĆĄanse. Likovat Äu svaki put i nabijat vam to na nos dok je foruma đ
prayer Deadwalker Nemam namjeru joĆĄ igrati ali daj napiĆĄi nakon 7-8h igre koliko si se dotaknuo u gameplay sa trans elementima i pronounsima tj da li se zbilja to toliko nameÄe kako se Äini?
Deadwalker prayer budem napisao, no za sada Äista 0, jedino sam vidio da u character creationu imaĆĄ toggle za top scar te definiranje one he / him i druge rodne diferencijacije.
wooddiebone wooddiebone Asmongold nakon 4 sata igre: This game sucks considerably less ass then I thought it would Pohvalio je na kraju dvije stvari koje je najviĆĄe kritizirao iz prikaza, combat i grafiku. KaĆŸe da se combat bolje igra nego gleda. Ono ĆĄto je rekao da je loĆĄe su dijalozi i po viÄenom, radi se baĆĄ o onom kaj sam i ja priÄao nakon prvog prikaza, likovi djeluju kao da su izvan situacije. Gluma ne prodaje ono ĆĄto se dogaÄa na ekranu. Svi priÄaju u nekom ravnom umjerenom tonu kao da komentiraju kaj se dogaÄa, a ne da sudjeluju u npr. velikoj fajt sceni koja se odvija trenutno. Varric je tu najgori primjer jer Äovjek ne mjenja intenzitet govora ni malo. Kao ĆĄto rekoh, optimizam za igru postoji, ali nisam mislio da Äe narasti sa prvim dojmovima. Good job za sada.
Zero wooddiebone ZnaÄi lik ode na gender options i skuĆŸi da moĆŸe promijeniti rodni identitet (3 linea koji u biti rade istu stvar). KaĆŸe "no option not to", dok pokraj i dalje stoji opcija back uz ostale opcije gdje ne moraĆĄ niĆĄta mijenjati. Vrh. Sad sam kliknuo na YT da mi viĆĄe ne preporuÄuje njegov kanal.
fensisuperstar wooddiebone This game sucks considerably less ass then I thought it would Pohvalio je na kraju dvije stvari koje je najviĆĄe kritizirao iz prikaza, combat i grafiku. @wooddiebone ne znam kad ga spominjeĆĄ u krivoj temi usput nisi napisao da je nakon toga rekao da je igra 6-7/10. :-D
foggy Zero Vrh. Sad sam kliknuo na YT da mi viĆĄe ne preporuÄuje njegov kanal. Daj ga blokiraj i wudiju molim te
wooddiebone Pa stavio je i They/Them na character creatoru. Rekao je prije poÄetka da Äe odabrat sve te opcije da vidi do kud se ide s tim temama. Kolko ste sposobni izvrnut sve, nevjerojatno.
Deadwalker Naravno, neÄe igrati igre zbog igre, nego zbog onoga ĆĄto generira najbolji engagement na videima đ
wooddiebone Deadwalker Pa i najavio je da Äe igrat igru iz puke znatiĆŸelje. Ne znam kaj bi streamer trebao. Posao mu je da igra ono kaj gledatelji ĆŸele da igra. Revieweri isto igraju igre koje im generiraju najviĆĄe Äitanja ili gledanje.
doktor1 Mislim da bi bio red da stavite tog Asmona i u njegovu temu, poĆĄto se sa istim trola u dvije teme, a ima i svoju.