somethingwrong
Kakva civilizacija. Bilo koja online co-op igra budi najgore u bilo kome, samo je pitanje vremena kad.
Kroz godine i godine igranja, čula sam a bome i izgovorila takve odvratne stvari drugima da, kako se kaže, i sotona bi se zacrvenila. Bilo je i banova i razbijanja po stolu.
Ide mi na živce kako se u zadnje vrijeme govori kako bi gaming prostor trebao bit siguran za sve, i mjesto za zabavu, ali kad imaš milione ljudi koji igraju nešto, očekivat viktorijanski lvl bontona gdje ćemo se na početku svakom meča svi naklonit svakome i čestitat razrokom teammateu koji je taman popio pola litre vina i pola meča je spavao na spawnu jer je pijan ko letva. I neće nitko reć ništa da mu se ne povrijede osjećaji.
Ako netko ingame nekome kaže da je retard jer je retard, u 90% slučajeva se to kaže jer je ta osoba retard. Ili throwa ili mjauče u mikrofon, ili jede masni komad pizze i mljacka da ti se želudac okrene. Ne zato jer je netko druge boje kože ili ga meće u čmar, ili je žena.
Ali sa 20+ godina gaminga mogu reć da je online gaming savršena utopija jednakosti. Svi dobiju šit tretman nebitno jesi kinez ili queer trans cross poly gender fluid they. Snajpao si nekoga slučajno preko mape, i sad čitaš cijeli meč gdje ti je mama bila sinoć i što je radila.
Gaming je jedno predivno inkluzivno iskustvo za sve, ali čini mi se da bi neki htjeli bit jednakiji od drugih.