somethingwrong
Nisam u razmiÅ”ljanju i ukusu crno - bijelo vec viÅ”e sivo, važi za "woke", politiku, identifikacije, video igre, filmoveā¦tako da ne nasjedam na YT clickbaitere i internet mediokritet koji je sve izraženiji u mainstreamu, sve te nove isforsirane izraze izbjegavam koristiti, zato ih i piÅ”em sa navodnicima kada se spominju radi lakÅ”e komunikacije kod pisanja.
Spiderman je odlicna igra i uvijek sam volio Sony igre, samo sam naveo neke elemente koji mi se ne sviÄaju (dinamika MJ i Spidermana), isto tako sam naveo elemente koji mi se sviÄaju u Dustborn, kao prica i razvoj likova kroz igru, naravno naveo sam prije mjesec dana i neke nedostatke kao neke krinÄaste dijaloge, ali sve u svemu solidno iskustvo.
Problem nastaje na internetu kad neÅ”to navedeÅ” da ti je dobro i razloge zaÅ”to i onda nahrle ljudi koji nisu ni igrali igru i forsiraju svoju percepciju na malo drzak nacin. Da Dustborn je niche-new age-trendy igra, ali svakako ima i svoje kvalitete koji su meni najbitniji u takvim igrama a to su prica i likoviā¦sve skupa ovdje nema smisla puno iznositi svoja miÅ”ljenja i treba se držati pozadi jer entuzijazam cesto dovodi do zbrke i sprdancije a i pomalo sam star za neke rasprave, zato live and let liveš