Fenix Taj Asmongrob je stvarno mulj od lika, ali radi tocno ono kaj zele sljedbenici u chatu, jer pare.

Meni ne smeta ni crnac, ni ženski protagonist niti gej, ako je dobro uklopljeno u dizajn igre. Nego, što sam postao toliko anti-woke i alergičan na sva ta sranja je što nam tu svoju ideologiju guraju u svaki segment života.

Ovako izgledaju svi mostovi u Innsbrucku (Austriji), gdje ja živim. I to par mjeseci u godini.

Svaki put kolutam očima ko centrifugom kad vidim da su ih opet postavili.

Jebote, imaju sva moguća prava, nitko ih ne proganja niti dira, a daje im se toliko medijskog i javnog prostora, ko da su veća žrtva nego Židovi za vrijeme holokausta. Palestinsku zastavu nikad nisam vidio da visi u znak solidarnosti sa civilnim žrtvama israelske agresije. Ipak je sve to politika i licemjerje na kvadrat. Fuj, što mi se sve to zgadilo.

milicevic87 Jebote, imaju sva moguća prava, nitko ih ne proganja niti dira,

Mislim da se gura i dalje toliko jer ako dva muškarca recimo u Zagrebu prođu kroz grad držeći se za ruke (ili se nedaj bože poljube), dolet će im vjerojatno nešto u glavu ili će ih netko prebiti, svako malo bude u medijima npr. kako su neki domaci hrvatine prebili gay turiste.

Doduše, mislim da se takvi problemi mogu riješiti samo edukacijom od najranije dobi jer kod odraslih se koliko imam dojam stvara samo kontra efekt.

milicevic87 i dalje ne kuzim cemu to. Doslovno nametanje, forsiranje. I onda se dogodi suprotno, ljudima dopizdi i dignu glas, ali onda je represija i postali smo preosjetljivi argument shitstorm.

Da te netko veze na stolicu i pusti vodu kap po kap da ti pada po glavi, nije stvar u tome "to je samo kap vode"…

@Deadwalker prodi sa zenom pored takvih i dobit ces masu komentara… marginalaca, klosara i debila ce uvijek biti, ne generaliziraj

renda Taj Asmongrob je stvarno mulj od lika, ali radi tocno ono kaj zele sljedbenici u chatu, jer pare.

Reci mi da nikad nisi pogledao više od 10 sekundi asmona bez da kažeš da nikad nisi pogledao više od 10 sekundi asmona.

Dalje neću. Ko zna zna.

Nemam pojma kaj je Svit bejbi. Ovde prvi put saznao za taj pojam kada se počeo pisati ali i dalje neznam kaj je. 😀

Očito nešto kaj dijeli mase sudeći po vašim komentarima. Ja to volim svodit nekako na dobru mjuzu ako postoji neka tog ili sličnog naziva pa eto jedan stari demo od Jutua Svit Bejbi Đejn

wooddiebone na zalost jesam, to kaj je tebi lik mesija, ne znaci da stvarno i je, nisi ti nikakvo mjerilo niceg.

chono Kak znaš da nešto nije pravo ak ne znaš što je točno pravo? 😃

Square Enix je btw prekinuo suradnju s ovima. Nisam baš pratio previše ali izgleda da su u gadnoj gabuli 😃

foggy imam rezultate toga da nije pravo pred ocima. Ako nesto ne radi, ne trebas imati rjesenje da znas da to ne radi

foggy Square Enix je btw prekinuo suradnju s ovima. Nisam baš pratio previše ali izgleda da su u gadnoj gabuli

Tko, oni ili Škver? Ili oboje?😃

chono ok, ja isto mogu napisati nekakav utopostički komentar, no ne vidim kako to doprinosi raspravi + ovo što kaže foggy napisao. PR kampanje se s razlogom rade u masovnim medijima upravo s ciljem osvješćivanja opće populacije s problemima koje ima određena manjina u društvu. Ne bi se gay prideovi radili da je sve super, divno i krasno. Apsolutno jesu korporacije to počele iskorištavati za svoje PR image potrebe i često je forsirano samo da se zadovolji norma koje se nerijetko gura kroz pravilnike / uredbe / preporuke za dobivanje nekakvih sunfinaciranja projekata, no sigurno neće ljudi sjediti skrštenih ruku i čekati da se problem riješi sam od sebe. Radiš na nečemu kako najbolje znaš dok se ne pronađe bolji način. Ti ljudi i dalje postoje i dalje imaju svoje probleme koje žele riješiti. Npr. rasizam je itekako još uvijek jako prisutan, žene su i dalje potplaćene u odnosu na muške kolege za isti posao (+hrpa problema s nasiljem itd.), gay parovi po mnogima ne bi ni smjeli postojati, da ne kažem da ih se u masi država zatvara, ubija i što sve ne.

Baš ovo online hejtanje kristalno dobro pokazuje koliko je problem prisutan. Ljudi imaju u glavi očito nekakvu svoju idealiziranu sliku svijeta i kada u nekakvom mediju vide ono što im ne paše, negoduju (pogotov sada dok je zadnjih godina baš bilo dosta forsirano). Kod igara je to izraženo jer preuzimaš ulogu nekakvog protagoniste i imaš interakciju s virtualnim svijetom. Ljudi kako ne žele s određenim manjinama imati bilo kakvu interakciju u stvarnom svijetu, tako očito ne žele u virtualnom. No to neće riješiti ništa.

TITANXIS samo upozorenje za sad i ubuduće da se držiš teme

Zero Tko, oni ili Škver? Ili oboje?😃

Škver. Osim sto kukaju da nikako ne stizu rezultate koje su su zacrtali, izgleda da gori pod nogama globalno kod njih. Bas me zanima sad neki novi naslov i kak ce odradit segment vezan uz temu.

Deadwalker

Da, ali je skoro došlo do toga da je najgore biti straight bijelac. U Americi u velikoj nekoj firmi procurio e-mail da su na party zvali sve osim straigh bijelaca, ona aviokompanija zapošljava po nekim diversity pravilima, neki dan vidim video za udrugu koja samo prima crnce i hrpu toga sam još vidio, ali to nije rasizam, o tome se ne piše, to nije skandal. Zamisli da netko organizira udrugu i kaže primamo samo bijelce, pa to bi bilo na svim mogućim svjetskim medijima.

Brijac ne znam za tebe, no ja se ni na koji način kao straight bijelac u 30-ima ne osjećam ugroženo 🙃

Za ove priče ne znam, tako da ne u detalje ne bih ulazio. Nisam doduše za bilo kakve diskrimanicije (pogotovo kod zapošljavanja), uključujući bijelce.

Ne isključujem doduše da postoje u nekim organizacijama aktivnosti da se uključi više ljudi iz određenih manjina ili grupa, no sumnjam da se drugi na bili koji način zakinuti budući da su u Ustavu većine zapadnih demokracija definirane odredbe oko prava na rad, zdravstvene skrbi, društvenih aktivnosti itd. Obično je to vezano uz projektna sufinanciranja ili želiš u timu baš ciljano određenu grupu ljudi kako bi proizvod ili usluga koju kreiraš bila kvalitetnija zbog kultoroških poznavanja koja proizlaze iz toga.

Deadwalker žene su i dalje potplaćene u odnosu na muške kolege

🤦‍♂️ joj nemoj mi molim te i o tome. Neznam kakva je situacija u Hrvatskoj, ali u Austriji je zakonski zabranjeno plaćati ispod minimalca. Za svaku struku se zna i javno je uvidno koliki je minimalac. Sve iznad minimalca je stvar svakog pojedinca koliko će se izboriti i napredovati u firmi.

Moja sestra prije par godina počela raditi u austrijskom autoklubu (öamtc), išla je na seminare, dalje se školovala i napredovala u firmi. Ambiciozna je. Sada zarađuje više nego većina njenih kolega, uključujući muških, u odjelu u kojem je zaposlena.

Nitko normalan ti neće dati veću plaću, samo zato što si muško. Da je tako, onda bi svi poslodavci samo zapošljavali žene.