Evo, ovaj je lipo objasnio ovo identificiranje
Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
- Uređivano
Nevirujem da je real ali evo:
- Uređivano
- Uređivano
Ne kužim ovo pod točkom 3 da se igra ne smije uspoređivati s God of War serijalom? Koja je tu logika?
Inače, druga trenutno najprodavanija igra na Steamu, odmah iza Call of Dutyja. Pitam se planiraju li to ljudi zapravo igrati ili kupuju samo da napišu negativni review pa naprave refund
- Uređivano
Deadwalker Ne kužim ovo pod točkom 3 da se igra ne smije uspoređivati s God of War serijalom? Koja je tu logika?
Combat je navodno preslikan iz God of Wara.
Kolko god ovaj tvit bio smiješan, izgleda dost fejk.
Nisam iskreno to skužio baš iz ovih trailera / gameplay isječaka.
Deadwalker sto samo govori je li woke sranje ili prava igra
Ovaj dokument je fake kao kuća. Žalosno je koliko daleko se ide u svemu ovome. Neki idiot poprilično potroši slobodnog vremena da sve to sastavi i oblikuje, a dalje ionako nije bitno, ponavljat će dok ne postane istina
isse sta je ovo
- Uređivano
Znači animacije i voice acting se čine zbilja jako dobro napravljeni pa čak i gameplay nije uopće loš barem za moj ukus, ali ono jbt da se u jebenoj igri moraš ispričavati nekome jer si krivi pronouns koristio. Kad su igre skrenule u krivi smjer pobogu, šta se više dešava i još važnije za koga je ovo rađeno i kako je itko mislio da će išta pozitivno iz ovoga izaći?!
prayer čuj, ja se moram danas ispričati i teti na šalteru na mirovinskom jer sam gospođu jadnu uznemirio usred razgovora s kolegicama da napravi svoj posao za koji je (pre)plaćena, dijelom i mojim novcima koje mi država otima svaki mjesec.
Kakvo doba, takve igre