chono Negativa i nesreca je cesca od srece. U negativi i nesreci se prepoznaju pravi ljudi, kad nesto napravis odjekuje daleko

Naravno da je cesca, i naravno da u takvim okolonostima vidiš tko ti je pravi prijatelj i tko je kakav. No, to nije ovo što sam htio reći, više je jedna od situacija vezanih uz temu, i živa je istina.

A kak ti je i na koji način krojiš svoju sreću većinom je na tebi samom, osim ako neke okolnosti nisu uzeli stvar pod svoje pa nemaš baš neki izbor, ali generalno ga imaš.

Ono što ja osobno ne podnosim je kukanje i samo kukanje. Od toga nema ništa.

foggy Ono što ja osobno ne podnosim je kukanje i samo kukanje. Od toga nema ništa.

foggy nisam imala izbora (ili sam ja to tako mislila u svojim ranim dvadesetima) pošto mi je bio nadređeni, nisam se mogla maknut a i svi drugi su okretali glavu i pravili se da ništa neznaju. Bilo je ili trpit i pravit se sa je sve okej, ili odustat od bilo kakve karijere u tom polju pošto mi je i direktno prijetio da ako pisnem mogu se pozdravit sa radom u medicini u ovoj državi dok sam živa. Ugl ružna situacija iz koje onda nisam mislila da imam izlaz. Drago mi je da je sve to davno prošlo i da sam sve to stavila iza sebe sa puno rada na sebi 😄

Kad se Fico vrati na forum i vidi ovu temu:

Sutra će biti veselo!

Giphy - Anticipation Popcorn GIF

Ne kužim ovo pod točkom 3 da se igra ne smije uspoređivati s God of War serijalom? Koja je tu logika? 😃

Inače, druga trenutno najprodavanija igra na Steamu, odmah iza Call of Dutyja. Pitam se planiraju li to ljudi zapravo igrati ili kupuju samo da napišu negativni review pa naprave refund 🙃

Deadwalker Ne kužim ovo pod točkom 3 da se igra ne smije uspoređivati s God of War serijalom? Koja je tu logika?

Combat je navodno preslikan iz God of Wara.

Kolko god ovaj tvit bio smiješan, izgleda dost fejk.

Nisam iskreno to skužio baš iz ovih trailera / gameplay isječaka.

Ovaj dokument je fake kao kuća. Žalosno je koliko daleko se ide u svemu ovome. Neki idiot poprilično potroši slobodnog vremena da sve to sastavi i oblikuje, a dalje ionako nije bitno, ponavljat će dok ne postane istina

Očito je da je fake, no već mi je pomalo sve zabavno to gledati do kojih granica su ljudi spremni ići u svojim križarskim ratovima “kontra sistema”.

Enivej, danas je igra vani

Giphy - Long Hair GIF by Slingshot Dakota

escoban

Znači animacije i voice acting se čine zbilja jako dobro napravljeni pa čak i gameplay nije uopće loš barem za moj ukus, ali ono jbt da se u jebenoj igri moraš ispričavati nekome jer si krivi pronouns koristio. Kad su igre skrenule u krivi smjer pobogu, šta se više dešava i još važnije za koga je ovo rađeno i kako je itko mislio da će išta pozitivno iz ovoga izaći?!