Deadwalker sto samo govori je li woke sranje ili prava igra
Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
Ovaj dokument je fake kao kuća. Žalosno je koliko daleko se ide u svemu ovome. Neki idiot poprilično potroši slobodnog vremena da sve to sastavi i oblikuje, a dalje ionako nije bitno, ponavljat će dok ne postane istina
isse sta je ovo
- Uređivano
Znači animacije i voice acting se čine zbilja jako dobro napravljeni pa čak i gameplay nije uopće loš barem za moj ukus, ali ono jbt da se u jebenoj igri moraš ispričavati nekome jer si krivi pronouns koristio. Kad su igre skrenule u krivi smjer pobogu, šta se više dešava i još važnije za koga je ovo rađeno i kako je itko mislio da će išta pozitivno iz ovoga izaći?!
prayer čuj, ja se moram danas ispričati i teti na šalteru na mirovinskom jer sam gospođu jadnu uznemirio usred razgovora s kolegicama da napravi svoj posao za koji je (pre)plaćena, dijelom i mojim novcima koje mi država otima svaki mjesec.
Kakvo doba, takve igre
- Uređivano
kauboj Danas bi je mediji razapeli za takav tekst.
Na kraju krajeva, boli me k* koliko je igra woke, ja je neću ni kupiti, jer me to totalno odbija i ne osjećam se kao target audience. Jedino mi dobro dođe pogledati tu i tamo koji cringe isječak i nasmijati se.
Gaming industrija je biznis, prave se igre, da bi se zaradio novac. Koliko će prodaja profitirati ili patiti zbog inkluzivnosti i woke zadržaja, to ćemo tek vidjet.
Na kraju, ako igra podbaci, neka ne kukaju na gamere. Oni su odlučili raditi igru za 5% populacije.
ali bitno da se komentira i gnoji onima koji ju žele igrati…to je postao sport
- Uređivano
Sterlok ali bitno da se komentira i gnoji onima koji ju žele igrati…to je postao sport
Zato i pišem u ovom topicu a ne u veilguard topicu, da ljudima tamo ne kvarim raspoloženje, i da mirno mogu komentirati igru.
Isti k. drugo pakovanje, nije drek nego se pas posrao.
Meni art stil paše, vidim kako drugima nebi sjelo ali je meni ok. Što se voice actinga tiče, igrao sam igre sa puno gorom glumom, ovo je za mene i više nego dobro barem iz viđenog
A realno ne moraš, ali ti to želiš jer ti je neugodno ili žao. U ovom slučaju si defakto prisiljen na to. Eto sutra će izaći neki vrag gdje ćeš jesti meso ispred Vegana gdje ćeš se njemu morat ispričati jer si ju osjećaje povrijedio.
- Uređivano
milicevic87 Da biznis ali za koga to rade? Koji je postotak ljudi tj. potencjalni kupaca koje zele privuc koji su u ovom nonbinary/pansexual/gender leteci pingvin krugu? Znaci izbaci hetero osobe izbaci gey osobe ovo vec godinama nema vise veze sa prihvati pedere i lezbe. Ja bi se usuduio rec da mi pricamo o manje od 1% populacije, stim da i vecina tog kolaca je samo zbunjena i izmanipulirana djeca od strane institucija i bolesni roditelja.
Sa biznis strane ovo nema nikakve logike…
- Uređivano
escoban naravno da nema nikakve logike sa biznis strane. Ali, cijela javnost i mediji su toliko zaglibili u tom mentalnom sklopu toxic positivityja, inkluzivnosti i tolerancije svega i svačega, da se nitko više ne usudi išta reći protiv toga, jer bi riskirao radno mjesto.
Edit:
Očito nema nam druge opcije nego da takve igre i studiji propadnu, i da dođe do nekog reseta u mentalnom sklopu.
Isto je i s autoindustrijom i forsiranje električnih automobila od strane europskih vlada i europske komisije. Autoindustrija u europi je na jako niskim granama, pogotovo njemačka. Nešto što je nametnuto ljudima, će naići na velik otpor.
'Stvari se moraju odvijati prirodnim putem, pa će i stopa tolerancije biti veća.'
milicevic87 Nemoras govorit nista protiv, ali nemoras ni promovirat… Ja sam idalje uvjeren da oni dobivaju od drzave neke poticaje za takve stvari i zaposljavanje ljudi koji su lgbtq. To mi je jedino logicno.
Zaposli 20% lgbtq radnika dobit ces porezne olaksice dunno
- Uređivano
milicevic87 Ali, cijela javnost i mediji su toliko zaglibili u tom mentalnom sklopu toxic positivityja, inkluzivnosti i tolerancije svega i svačega, da se nitko više ne usudi išta reći protiv toga, jer bi riskirao radno mjesto.
Funny thing is karma. Nitko ne smije ništa reći protiv toga da ne bi riskirao radno mjesto, a radno mjesto će izgubit jer se forsira takav sadržaj i ljudima je dosta pa neće kupit Brzo će se to promijeniti čim firme krenu pare gubit, a to se već dešava. Nitko nije imun na pare (mislim na korporacije).