somethingwrong
Nisam u razmišljanju i ukusu crno - bijelo vec više sivo, važi za "woke", politiku, identifikacije, video igre, filmove…tako da ne nasjedam na YT clickbaitere i internet mediokritet koji je sve izraženiji u mainstreamu, sve te nove isforsirane izraze izbjegavam koristiti, zato ih i pišem sa navodnicima kada se spominju radi lakše komunikacije kod pisanja.
Spiderman je odlicna igra i uvijek sam volio Sony igre, samo sam naveo neke elemente koji mi se ne sviđaju (dinamika MJ i Spidermana), isto tako sam naveo elemente koji mi se sviđaju u Dustborn, kao prica i razvoj likova kroz igru, naravno naveo sam prije mjesec dana i neke nedostatke kao neke krinđaste dijaloge, ali sve u svemu solidno iskustvo.
Problem nastaje na internetu kad nešto navedeš da ti je dobro i razloge zašto i onda nahrle ljudi koji nisu ni igrali igru i forsiraju svoju percepciju na malo drzak nacin. Da Dustborn je niche-new age-trendy igra, ali svakako ima i svoje kvalitete koji su meni najbitniji u takvim igrama a to su prica i likovi…sve skupa ovdje nema smisla puno iznositi svoja mišljenja i treba se držati pozadi jer entuzijazam cesto dovodi do zbrke i sprdancije a i pomalo sam star za neke rasprave, zato live and let live🙂