- Uređivano
Tuhy Više se referiam na to da stvarno ispada licemjerno kada eventualnu (malo vjerojatnu, ali oke) mogućnost Sonyevog monopola u budućnosti smatraš lošom po potrošače & kupce, dok si na MS-ove akvizicije raznih gaming studija koji su mogli dovest do monopola pričal skroz drugu priču i praktički likoval.
Ali vidiš ja ne smatram da je niti približno isto to što je Microsoft kupio sve te silne studije i da Microsoft preda potpunu kontrolu i ode u Sega vode preko noći te Sony bude vodio kolo. Sony je jako kompetentan što se tiče game developmenta i 100% sam uvjeren da bi za svaki studio kojeg je MS kupio napravio kad tad neku kontru u obliku odgovarajućih igara. U jednom slučaju Microsoft uzima dio kolača (što je i napravio) a u drugom cijeli kolač daje konkurenciji. U mojim očima je jedno monopol a drugo malo vatra pod noge tj konkurencija. Da sutra Sony hipotetički odluči sve svoje igre izdati na Xbox biti samo publisher i pusti MS da vodi kolo imao bih isto mišljenje. Jest da bih vas danima prcao, ali to je jbg jače od mene
Tuhy Ako dođe do izdavanja XBox igara na Playstationu te ako zbog toga Sony krene izvodit bijesne gliste sa cijenama, ja sigurno neću ostat tiho.
Mi smo se znali dosta rječkati prije ali zbog ovakvih stvari te niti ignoriram a niti te trolam nego uživam raspravljati jer znam da to što si napisao da stojiš iza toga.