prayer šta misliš šta će se sutra desiti kada Microsoft sve svoje sadašnje i buduće igre bude izdavao na Plejci? Znači bez kontre ili kako je tko licemjeran već me zanima kako misliš da će to utjecati na gaming tržište u globalu?
Nemam pojma, nisam analitičar, ne mogu predviđati tak nešto.
Ako dođe do izdavanja XBox igara na Playstationu te ako zbog toga Sony krene izvodit bijesne gliste sa cijenama, ja sigurno neću ostat tiho.
Popljuvo sam full cijenu TLOU Remastera, popljuvo sam dizanje cijene PS Plusa, popljuvo sam ono kaj je trebalo popljuvat, "branio" sam kad se krene pretjerivat sa negativnim i nerealnim komentarima o Sonyu i igrama, a znamo da je takvih na ovom forumu bilo i previše.
Više se referiam na to da stvarno ispada licemjerno kada eventualnu (malo vjerojatnu, ali oke) mogućnost Sonyevog monopola u budućnosti smatraš lošom po potrošače & kupce, dok si na MS-ove akvizicije raznih gaming studija koji su mogli dovest do monopola pričal skroz drugu priču i praktički likoval.
prayer ali nemoj misliti niti sekunde da NVIDIJI, Sony-u, Microsoft-u ili Nintendo-u boli krasni k za tebe i za mene jedne sekudne u godini i da će te sigurno oprati kao što su i do sada radili prvom prilikom koju dobiju
Ne moraš to meni govorit. To neka čitaju oni koj stavljaju Phillove slike po forumu.