- Uređivano
Tuhy Pa ajmo ovako onda kad se upire prstima, šta misliš šta će se sutra desiti kada Microsoft sve svoje sadašnje i buduće igre bude izdavao na Plejci? Znači bez kontre ili kako je tko licemjeran već me zanima kako misliš da će to utjecati na gaming tržište u globalu? Hoće li biti meka gdje će svi plesati u krug i živjeti sretno do kraja života ili možda pak nešto drugo? Dobar primjer je NVIDIA kao što sam rekao gdje smo svi jeli govna zadnje dvije godine u obliku minimalnih upgrade-a i vrtoglavo visokih cijena. Ja nemam ništa protiv Sony-a, imam konzolu pola metra pored sebe i uživam u igrama koje nudi, ali nemoj misliti niti sekunde da NVIDIJI, Sony-u, Microsoft-u ili Nintendo-u boli krasni k za tebe i za mene jedne sekudne u godini i da će te sigurno oprati kao što su i do sada radili prvom prilikom koju dobiju. Nitko ti nije prijatelj. To je bila poanta mog posta, gdje nisam bio pristran niti subjektivan nego uzeo realne i svakodnevne primjere koje su se desili u puno nepovoljnijim uvjetima za te korporacije.