Brijac toliko mi fali u toku dana barem 30-60min vremena da se mogu opustiti bez ikakve brige i upaliti PS5 ili neki film/seriju.
Ovo je neko moje razmišljanje… poprilično sam sebičan što se tiče mog slobodnog vremena, i volim ga provodit na način koji meni odgovara. Vjerojatno bi se prioriteti promjenili da imam dijete, al ovo gore napisano je nešto što bi me možda kočilo da sam u vezi i da razmišljamo o tome. Ne znam kak bih se prilagodil tome.
Opet, vjerojatno i bih, jer, u zadnjoj vezi (nisam baš konstanto Suhy ) smo stvarno znali uskladiti i posal i zajedničko vrijeme, a i vrijeme za sebe, vjerujem da bi se sve dalo iskombinirati. Samo, eto… trenutno imam osjećaj da bi mi to nekak teško palo. A opet, dosta ekipe se pooženilo, dobilo djecu, i ulovim sam sebe kak i nisam baš tolko čangrizav oko klinaca, mali od bratića ima 2 godine i kad sam kod njih, igram se sa njim i pravim majmuna od sebe da malom bude zabavno… bokte…
StarFox_N ali više ne želim sve svoje slobodno vrijeme trošiti na gaming."
I sa tim se slažem. Na gaming vjerojatno trošim najviše vremena, pogotovo kad se zaigra nešto što je toliko kvalitetno da jebeno ne možeš ugasit, al isto tak mogu bez problema potrošit sat - dva na čitanje knjiga (znalo se to odužiti i do 3-4 u noći, jbni Martin i Abercrombie ) ili na gledanje filmova / serija. Još se sjećam kako se Banshee i Casa de Papel gledalo po par epizoda u komadu do kasno u noć.
I kam uopće ugurat sve to uz jbni posal, standardno od 08-16h (nerijetko i duže jer ovo sa tim reklamacijama više nije normalno) i uz to da godine lagano idu i nemam više baš toliko energije kao nekad. Pokušavam opet smršavit pa se lagano pokrenul sa vježbanjem, al jebeš mu mater, sad i to pojede po sat vremena svaki drugi dan.
StarFox_N Kada PS10 izađe ja ću ga imati. Ja to moram imati.
Upravo to… mislim da bi me jedino bolest mogla udaljit od igranja, to je jednostavno previše u krvi. Previše je strasti i emocija kod gaminga i ja sam uvjeren da ću bit u tome dok ne umrem.
Već vidim kak si za 30 godina stavljam nick Old Tuhy na Psn-u