Za par mjeseci ću napuniti 37 godina. Igram od svoje 7. ili 8. godine.
Prva konzola je bila Sega Mega Drive a prva igra Sonic the Hedgehog (nikad se ne zaboravlja prva ljubav 😅).
Otac je još kupio u narednih par godina Game Boy i Super Nintendo. Snes sam igrao do svoje 15. godine, kad sam krenuo raditi uz srednju školu. Od onda sam si sam kupovao redom PS2, PS3 fat 60GB, PS3 slim, PS4, PS4 Pro i sada naravno PS5.
A da, i djeci sam kupio nintendo 3ds.
Igram svakakve žanrove:
MMORPG - (wow i eso)
FPS - (prije više nego danas, sad sam ili ja postao prespor ili ima sve više sweaty gamera)
Action/Adventure, Racing Igre, itd.
Prije dok smo brat i ja još živjeli kod roditelja, svaki dan smo igrali, this is football, fifu, top spin, tekken, ili local mp deathmatch syphon filtera na jednom ekranu s velikom mapom u sredini 😄.
Jedini žanr koji sam prije obožavao, a sada više ne mogu smisliti su arkadne racing igre poput need for speeda. Sada su mi puno draži malo ozbiljniji naslovi poput gran turisma, dirt rally, ea wrc, ili assetto corsa (dok sam imao volan).
Sada, skoro 30 godina kasnije, nakon prvih koraka u gaming svijetu, u braku 12 godina i dvoje djece, želja za gamingom i dalje ne jenjava.