Ti imaš veze sa Star Trekom kao ja sa vrtlarstvom.
On topic: 47 jučer napunio. Wooo wtf .
Uglavnom, analogno i digitalno igram od 84. Od prvih handheldića sa jednom igrom, prastarih konzola u drvenom kućištu, flipera i aparata po birtijama i cirkusima.
'88 godina- Prvi kompjuter : C 64. Next next gen. 39 kB raspoloživog RAM, 576p 50fpsa, kazetni drajv .
Onda NES, SNES, gameboy, Amiga 500, windows 95 i 98 gaming i onda dolazi revolucija: PSOne sa MGS , Gran Turismo2, Parasite Eve2, Resident Evil2, RE3(Staaaaars), Tekken, DOA, Driver, Dino Crisis, Medal of Honor, i sto drugih. Onda sam imao povecu pauzu do PS3 i opet PC i PSP, RE4, GTA VC i 3, GTA4, Killzone 2, AC, MGS4, itd itd
I onda upgrejd i peglanje BF3 i BF4, Far Cry, Crysis, Star Trek Online duuugo, MGS 5, TLOU, Unchartedi itd.
Prekretnica je bila korona i peglanje Warzone nakon cega mi je FPS dosadio i sad igram SP igre u zadnje vrijeme.
Žena mi ie mladja 10godina i isto kao @oxi radi i igra na gaming setupu . Doduše sad voli igrati samo igre sa pričom poput UC, TLOU, Cyberpunk i slično(upravo igra Kenu 😅)
E da, kolege slabo igraju, općenito sam uživo naišao na malo gamera i to im je onako fuj