chono nisam još došao do ovog dijela, igra izgleda lijepo i detaljno, jedino u Vatikanu je atmosfera malo flat, fali nekih atmosferskih efekata. Jel se mijenja vrijeme u igri, ili je predodređeno?
Indiana Jones and the Great Circle
somethingwrong nista, statika cista, podredeno prici i atmosferi
chono šteta, iako i ovako izgleda odlično.
Dobar je eksploration u igri, jedino još nisam na čisto smeta li mi first person pov ili ne
somethingwrong veca je imerzija nego 3rd person, daleko veca. Mislim da je Troy ovdje MVP, maestralan posao odradio. I zvuk je fantastican, pa istrazivajuci uz njegove komentare i prvi pogled dobijes jebeno iskustvo
chono nisam još naišao na igeu gdje je Troy Baker falio. On je ono valjda najveća zvijezda voice actinga u video igrama
Mislim da necu lovit 100%, previse toga za igrat
Deadwalker najjaca scena
Je li itko uspio prebiti onog drugog lika u Vatikanu, boksača? Ima li još iza njega? Inače, stvarno mislim da neću sve dalje cistit. Prevelika je igra jbt. S druge strane, većina side misija je zapravo dobra. Jbt još sam u Vatikanu.
Ova igra mi sad služi ko benchmark i kad išćem hardver samo je ubacim u generator da vidim može li se pokrenut na tom i tom hardveru. Rezultat je za mene zadovoljavajući. Obično na minimalnim postavkama i to u full hd kvaliteti slike što na mom monitoru bi izgledalo svemirski dobro.
Ženska je užasno iritantna. Jebat ću se ako budem morao više slušati Strambo ovo Strambo ono.
- Uređivano
prayer ja sam poceo pustat camac sa upaljenim motorom i onda ne izlazi iz njega ako bas pristanes na dock, onda se iskrca
Ali ima dosta detalja, primjerice ako prica pita da dodu fasisti, ona pobjegne sa camcem i kada je pozoves da te pokupi, kaze kako je morala pobjeci zbog neprijatelja
Haha a u Gizi sam sada, bio sam očistio skoro pa cijeli Vatikan i muzej. Igram onu misiju gdje trebaš spustiti zastavu da ne spojlam previše i jedina njezina uloga u svemu tome je da te prati, nervira i onako možda jednom, dva puta lock pick-a neka vrata. Ono jebeni Indie je retarda pa ne zna lock pickati lokote. Doslovno ženska do sada nije imala nikakvu svrhu igri u smislu companiona. Volio bih da stave neki mod gdje su još teže zagonetke i gdje nju ne moram slušati kako se ponavlja kao papagaj.