chono nisam još došao do ovog dijela, igra izgleda lijepo i detaljno, jedino u Vatikanu je atmosfera malo flat, fali nekih atmosferskih efekata. Jel se mijenja vrijeme u igri, ili je predodređeno?

chono šteta, iako i ovako izgleda odlično.
    Dobar je eksploration u igri, jedino još nisam na čisto smeta li mi first person pov ili ne Ha-Ha-Ha

somethingwrong veca je imerzija nego 3rd person, daleko veca. Mislim da je Troy ovdje MVP, maestralan posao odradio. I zvuk je fantastican, pa istrazivajuci uz njegove komentare i prvi pogled dobijes jebeno iskustvo

chono nisam još naišao na igeu gdje je Troy Baker falio. On je ono valjda najveća zvijezda voice actinga u video igrama

Mislim da necu lovit 100%, previse toga za igrat

Prvi "rare" sa Steama

Znači cijela scena gdje se susreću Indy i Voss 😂😂😂

I moram priznati, baš mi je fino legao povratak na ultrawide aspect ratio, ova igra je stvorena za njega.

Je li itko uspio prebiti onog drugog lika u Vatikanu, boksača? Ima li još iza njega? Inače, stvarno mislim da neću sve dalje cistit. Prevelika je igra jbt. S druge strane, većina side misija je zapravo dobra. Jbt još sam u Vatikanu.

Flipper imas 3 boksaca po lokaciji. Vrati se kasnije kad se napucas, prelako je onda, samo parry i hit

Ova igra mi sad služi ko benchmark i kad išćem hardver samo je ubacim u generator da vidim može li se pokrenut na tom i tom hardveru. Rezultat je za mene zadovoljavajući. Obično na minimalnim postavkama i to u full hd kvaliteti slike što na mom monitoru bi izgledalo svemirski dobro.

@Torgue odustajem od 100% jer je jedan mistery zbugan, idem zavrsiti igru pomalo.

Ovaj level jucer je bio bomba! Odlicno!

Ženska je užasno iritantna. Jebat ću se ako budem morao više slušati Strambo ovo Strambo ono.

prayer ja sam poceo pustat camac sa upaljenim motorom i onda ne izlazi iz njega 🤣 ako bas pristanes na dock, onda se iskrca

Ali ima dosta detalja, primjerice ako prica pita da dodu fasisti, ona pobjegne sa camcem i kada je pozoves da te pokupi, kaze kako je morala pobjeci zbog neprijatelja

chono

Haha a u Gizi sam sada, bio sam očistio skoro pa cijeli Vatikan i muzej. Igram onu misiju gdje trebaš spustiti zastavu da ne spojlam previše i jedina njezina uloga u svemu tome je da te prati, nervira i onako možda jednom, dva puta lock pick-a neka vrata. Ono jebeni Indie je retarda pa ne zna lock pickati lokote. Doslovno ženska do sada nije imala nikakvu svrhu igri u smislu companiona. Volio bih da stave neki mod gdje su još teže zagonetke i gdje nju ne moram slušati kako se ponavlja kao papagaj.

prayer to je glavni minus igre svima, nisi jedini. Rekli su to popravit/izbacit u drugoj igri ili DLCu. By the way, jako se veselim DLCu.

Da ne spoilam, sinocnji level i boss fight prejeben. Graficki stvarno impresivno, a bogami i atmosferom

chono odustajem od 100% jer je jedan mistery zbugan, idem zavrsiti igru pomalo.

Ne brini. Kada igru završiš možeš se vraćati nazad po levelima i rješiti sve sto nisi. Možda se odbuga quest.