chono ma ova mi je sada pala prva na pamet. Uglavnom to nije nikakva mehanika igre.

Teško da se više nove mehanike mogu spomenuti a da nije Nintendo u pitanju. Što se ND tiče, jedinu poveznicu koju mogu naći jest da ND tipično radi akcijske avanture i da je Indiana akcijska avantura što ne da nije mehanika već nema nikakve veze stime.

chono cijeli paket djeluje tako, od drzanja artefakata, pisama, relica, companion animacija, bacanja predmeta, provlacenja, kratkog previewa kad nadjes pismo, mapu, relic i slicno itd. ono 1/1 uncharted i TLOU, sa naravno nesto manje ispeglanim cutscene i transitionima u cutscene.
ne umanjuje to nista devove igre, naprotiv, samo mi je u startu draza igra,

Dio o CoD na Game Passu izdvojen u novu temu (Fenix)

somethingwrong to nema veze sa NDom, umchartedom ili tlou, a kamoli sa mehanikama. Drzanje i bacanje predmeta nije izmislio ND i to nije mehanika lol. Ovo je cisti Thief

Kad smo vec kod istih

chono o nema veze sa NDom, umchartedom ili tlou, a kamoli sa mehanikama. Drzanje i bacanje predmeta nije izmislio ND i to nije mehanika lol. Ovo je cisti Thief

nije naravno te pojedinacne stvari ND prvi uradio, ali u paketu sve radi kao u TLOU, zato sam rekao paket. i da, to je ukupna mehanika igranja, Dinamika je dosta drukcija i svidja mi se istrazivanje. Muzika zasad odlicna.
      Mozda me jos vise podsjeca zbog Troy Bakera Ha-Ha-Ha

U boljim vijestima rijesio sam Dualsense da radi u Indiani, sto ce reci da tek sad pocinje prava zabava.
      Sta se tice postavki, Supreme texture mi prebacuju VRAM, tako da sam stavio:
      Path Tracing na Full, DLSS na balanced, sve ostalo na max. ide na 85fps tako
      jos mi ostaje probati kako ide na native u sljedecem pokusaju.

somethingwrong kakav paket? 🤣 ovo nema veze sa tlou, cak ni zanrom, a kamoli gameplayom

U tome i je fora, stvorili su nesto unikatno u danasnje vrijeme, izbjegli uncharted i sudbinu modernog Tomb Raidera, odnosno usporedbe s istim. Jedan od najpametnijih poteza koje je neki studio odradio

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

chono nisam još došao do ovog dijela, igra izgleda lijepo i detaljno, jedino u Vatikanu je atmosfera malo flat, fali nekih atmosferskih efekata. Jel se mijenja vrijeme u igri, ili je predodređeno?

chono šteta, iako i ovako izgleda odlično.
          Dobar je eksploration u igri, jedino još nisam na čisto smeta li mi first person pov ili ne Ha-Ha-Ha

somethingwrong veca je imerzija nego 3rd person, daleko veca. Mislim da je Troy ovdje MVP, maestralan posao odradio. I zvuk je fantastican, pa istrazivajuci uz njegove komentare i prvi pogled dobijes jebeno iskustvo

chono nisam još naišao na igeu gdje je Troy Baker falio. On je ono valjda najveća zvijezda voice actinga u video igrama

Mislim da necu lovit 100%, previse toga za igrat

Prvi "rare" sa Steama

Znači cijela scena gdje se susreću Indy i Voss 😂😂😂

I moram priznati, baš mi je fino legao povratak na ultrawide aspect ratio, ova igra je stvorena za njega.