somethingwrong to nema veze sa NDom, umchartedom ili tlou, a kamoli sa mehanikama. Drzanje i bacanje predmeta nije izmislio ND i to nije mehanika lol. Ovo je cisti Thief

Kad smo vec kod istih

chono o nema veze sa NDom, umchartedom ili tlou, a kamoli sa mehanikama. Drzanje i bacanje predmeta nije izmislio ND i to nije mehanika lol. Ovo je cisti Thief

nije naravno te pojedinacne stvari ND prvi uradio, ali u paketu sve radi kao u TLOU, zato sam rekao paket. i da, to je ukupna mehanika igranja, Dinamika je dosta drukcija i svidja mi se istrazivanje. Muzika zasad odlicna.
    Mozda me jos vise podsjeca zbog Troy Bakera Ha-Ha-Ha

U boljim vijestima rijesio sam Dualsense da radi u Indiani, sto ce reci da tek sad pocinje prava zabava.
    Sta se tice postavki, Supreme texture mi prebacuju VRAM, tako da sam stavio:
    Path Tracing na Full, DLSS na balanced, sve ostalo na max. ide na 85fps tako
    jos mi ostaje probati kako ide na native u sljedecem pokusaju.

somethingwrong kakav paket? 🤣 ovo nema veze sa tlou, cak ni zanrom, a kamoli gameplayom

U tome i je fora, stvorili su nesto unikatno u danasnje vrijeme, izbjegli uncharted i sudbinu modernog Tomb Raidera, odnosno usporedbe s istim. Jedan od najpametnijih poteza koje je neki studio odradio

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

chono nisam još došao do ovog dijela, igra izgleda lijepo i detaljno, jedino u Vatikanu je atmosfera malo flat, fali nekih atmosferskih efekata. Jel se mijenja vrijeme u igri, ili je predodređeno?

chono šteta, iako i ovako izgleda odlično.
        Dobar je eksploration u igri, jedino još nisam na čisto smeta li mi first person pov ili ne Ha-Ha-Ha

somethingwrong veca je imerzija nego 3rd person, daleko veca. Mislim da je Troy ovdje MVP, maestralan posao odradio. I zvuk je fantastican, pa istrazivajuci uz njegove komentare i prvi pogled dobijes jebeno iskustvo

chono nisam još naišao na igeu gdje je Troy Baker falio. On je ono valjda najveća zvijezda voice actinga u video igrama

Mislim da necu lovit 100%, previse toga za igrat

Prvi "rare" sa Steama

Znači cijela scena gdje se susreću Indy i Voss 😂😂😂

I moram priznati, baš mi je fino legao povratak na ultrawide aspect ratio, ova igra je stvorena za njega.

Je li itko uspio prebiti onog drugog lika u Vatikanu, boksača? Ima li još iza njega? Inače, stvarno mislim da neću sve dalje cistit. Prevelika je igra jbt. S druge strane, većina side misija je zapravo dobra. Jbt još sam u Vatikanu.

Flipper imas 3 boksaca po lokaciji. Vrati se kasnije kad se napucas, prelako je onda, samo parry i hit