- Uređivano
somethingwrong to nema veze sa NDom, umchartedom ili tlou, a kamoli sa mehanikama. Drzanje i bacanje predmeta nije izmislio ND i to nije mehanika lol. Ovo je cisti Thief
Kad smo vec kod istih
somethingwrong to nema veze sa NDom, umchartedom ili tlou, a kamoli sa mehanikama. Drzanje i bacanje predmeta nije izmislio ND i to nije mehanika lol. Ovo je cisti Thief
Kad smo vec kod istih
ND kad pravi igru iskopira dvije druge.
chono o nema veze sa NDom, umchartedom ili tlou, a kamoli sa mehanikama. Drzanje i bacanje predmeta nije izmislio ND i to nije mehanika lol. Ovo je cisti Thief
nije naravno te pojedinacne stvari ND prvi uradio, ali u paketu sve radi kao u TLOU, zato sam rekao paket. i da, to je ukupna mehanika igranja, Dinamika je dosta drukcija i svidja mi se istrazivanje. Muzika zasad odlicna.
Mozda me jos vise podsjeca zbog Troy Bakera
U boljim vijestima rijesio sam Dualsense da radi u Indiani, sto ce reci da tek sad pocinje prava zabava.
Sta se tice postavki, Supreme texture mi prebacuju VRAM, tako da sam stavio:
Path Tracing na Full, DLSS na balanced, sve ostalo na max. ide na 85fps tako
jos mi ostaje probati kako ide na native u sljedecem pokusaju.
somethingwrong kakav paket? ovo nema veze sa tlou, cak ni zanrom, a kamoli gameplayom
U tome i je fora, stvorili su nesto unikatno u danasnje vrijeme, izbjegli uncharted i sudbinu modernog Tomb Raidera, odnosno usporedbe s istim. Jedan od najpametnijih poteza koje je neki studio odradio
Ovo bi mogla biti jebena franšiza, čini se da je MS uhvatio zlatnu koku.
https://www.thegamer.com/more-indiana-jones-and-the-great-circle-more-games-in-development/
chono nisam još došao do ovog dijela, igra izgleda lijepo i detaljno, jedino u Vatikanu je atmosfera malo flat, fali nekih atmosferskih efekata. Jel se mijenja vrijeme u igri, ili je predodređeno?
somethingwrong nista, statika cista, podredeno prici i atmosferi
chono šteta, iako i ovako izgleda odlično.
Dobar je eksploration u igri, jedino još nisam na čisto smeta li mi first person pov ili ne
somethingwrong veca je imerzija nego 3rd person, daleko veca. Mislim da je Troy ovdje MVP, maestralan posao odradio. I zvuk je fantastican, pa istrazivajuci uz njegove komentare i prvi pogled dobijes jebeno iskustvo
chono nisam još naišao na igeu gdje je Troy Baker falio. On je ono valjda najveća zvijezda voice actinga u video igrama
Mislim da necu lovit 100%, previse toga za igrat
Deadwalker najjaca scena
Je li itko uspio prebiti onog drugog lika u Vatikanu, boksača? Ima li još iza njega? Inače, stvarno mislim da neću sve dalje cistit. Prevelika je igra jbt. S druge strane, većina side misija je zapravo dobra. Jbt još sam u Vatikanu.