klinjo Nisam siguran, al nek me stariji članovi isprave... mislim da sam na gameplayu bil i onda da se to pretvorilo u ffa? Znam da se registriral da idem nekaj skomentirat, al nisam imal živce da se kačim s egzemplarima kojih srećom više nema na ovome forumu. U zadnje vrijeme počel... pisat. Lakše mi bilo davat lajkiće. Minuse jedino nametal woodieu jer je pisal da su ljudi koji preordaju igre sami krivi kaj dobe smeće. Na kraju je ispal u pravu. Cyberpunk je bil u pitanju.
Flipper Koji ti je do sada najsretniji trenutak u životu? Najdraža igra i zašto baš ta? Što bi poručio Klinji iz prošlosti, a što iz budućnosti?
kauboj Da imaš novaca koliko god ti treba ali isključivo za samo jedan hobi, što bi radio/skupljao/bavio se?
Tzereen s obzirom da djeluješ kao netko tko je skoro uvijek smiren i staložen, koje su te situacije kad zapravo izgubiš glavu? Promet? Čekanje na tele operatera? Stajanje u redu? Tailgating na cesti?
foggy Čestitke @klinjo na pobjedi! Što ćeš poduzeti kao član godine da i ostali slijede? Imaš li moć banati @wooddiebone i ostale? Hoćeš li biti aktivniji forumaš na gaming dijelu foruma ove godine? Zapravo ne znam o tebi niš, ni što igraš, ni koliko, ni zašto 🙂
klinjo Ne budeš vjeroval, al čim uredil oglas da prodajem samo Xbox bez igara ljudi grizli ko ludi. Prvo mislil da me trolate vi s foruma, kolko je bilo upita za fagbox. Do onda tišina... Na kraju ga prodal u Đakovo.
klinjo Najsretniji trenutak mi je rođenje djece. A onda posle toga kad sam prodal xbox. Rekel bi Gran Turismo serijal, jer sam provodil dosta vremena na tome. GT2 i GT4 najviše igral. Casual igrač, ne fanatik koji je lovil zlatne medalje u autoškolama. Do broja 6. Sve posle toga mi je tak... U prošlosti bi rekel ovak... Konju! Upiši fakultet! I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil. Jer mu se žurilo na jebenu kuglanu. Rekel bi si dobitne brojeve eurojackpota. Sebi u prošlosti, ne sebi u budućnosti. Sebi u budućnosti nebi ništ govoril, samo bi sam sebi pogledal u oči da vidim dal sam bil dobar suprug, otac, brat, prijatelj. I dal sam uspel prodati xbox?
Zero klinjo I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil. Jer mu se žurilo na jebenu kuglanu. Ček, ček, se ovo stvarno dogodilo?😅 Koliki iznos?
Flipper klinjo U prošlosti bi rekel ovak... Konju! Upiši fakultet! I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil Štaaaaaaaaaaaaaa??????? Daj nemoj jbt zajebavat.
klinjo Hm, hobi s kojim se i sad bavim. Skupljanje diecast modela i autića. Samo kaj bi prilikom online kupovine klikal koda igram neku RTS strategiju. Zapravo, skoro pa sad za Božić je bilo tak.