Fenix Sa 74% premoćno ste izglasali @klinjo kao najboljeg člana 2023. godine Tradicionalno, član godine mora odgovarati na pitanja forumaša. Maksimalno 25 pitanja ili koliko ih se skupi u naredna 24 sata. Budite dobri.
Fenix Zašto Klinjo i zašto taj avatar? Kad sam prvi put vidio kombinaciju te slike i imena, imao sam dojam da je iza profila neki trol/seljačina, a ustvari ugodan čovjek
klinjo Isto guglajuči o sebi ispada da imam 44 godine, Varaždin, uhljeb. Makar, guglajuči dalje, uhljebi ne rade ništa, vise na kavama i imaju veliku plaću. Ja idem na terenn i nemam veliku plaću. Te radim neovisno dal su praznici, kiša, vjetar, snijeg, vrućina, Godzilla razara... Evo, sad recimo čekam radni zadatak i imam vremena za odgovorit na par pitanja. Ostalo budem probal odgovarat u rupama između posla i života.
klinjo Ostavljam dojam seljačine da bi ljudi u razgovoru s menom ostali iznenađeni i željni daljnih druženja i razgovora s menom. Slika je zbog toga jer mi frendovi rekli da sam sličan osobi na slici. Što nije istina, gospodin na slici je ljepši. Nadimak mi je prema prezimenu.
klinjo Znam da biti pozitivan celo vrijeme može imat štetan učinak kasnije, ko recimo 2023. godina, koja me celo vrijeme udarala u testise. A nekak nisam vjeroval da bi se sve to negativno moglo izdešavat... Opere mene negativa, da ne ispadne da sam ja od čelika. Al sam za svaku situaciju bil uvjeren da bude pozitivno završila. Hm, možda sam preveć pozitivan. Od danas samo negativa! Hvala Chono da si mi otvoril oči!
Genesis @klinjo najbolje da sacekas svih 25 pitanja pa da odgovaras tako 😃 najdraza/najgora serija te takodjer tako i za film.
klinjo Baš si razmišljam koju igru bi proglasil da je top notch... Metal Gear Solid na PS1. Bratu i meni bil šok kakva je to igretina. Naravno, moj brat nabavil samo prvi CD pa trebali čekati da nabavi i drugi. Dopalo mi se to da su protivnici vidli tragove u snijegu, reagirali na kucanje o zid. Svojevrsna interakcija s okolinom mi je davala dojam realnosti za to vrijeme. Svaku frekvenciju prelazili ručno da čujemo tko bude nam se javil. Isto kak sam slučajno otkril da se mogu transportirat na druge lokacije ako si kutiju opremim u transporteru. To mi bil svojevrsni šok. Ko i kad sam jučer otkril da ako stisnem tri točkice da mogu videti ko mi je lajkal/reagiral na komentar.
klinjo Jedna od boljih serija mi je The Undoing s Hugh Grantom i Nicole Kidman. I onom zgodnom golom talijanskom glumicom koja se prošeće u seriji. Wednesday mi je isto bilo ugodno otkriće za pogledat. Ako mi je serija grozna jednostavno ju ugasim. Da mi baš ne ostane u gorkom sjećanju. Jedan od gorih filmova mi je The Wandering Earth kojeg gledal na Netflixu. I od onda izbjegavam kineske SF filmove na Netflixu. Film koji jako volim je Spašavanje vojnika Ryana. Ne samo zato jer volim vojnu tematiku, već šok koji je Steven Spielberg izazval među gledateljima. Kaj su sve ti ljudi prešli da bi generacijama posle bilo bolje. Da nam bude upozorenje da se ne ponovilo. Al, kao što vidimo, povijest lako zaboravljamo. Taj film dobil za rođendan na DVD-u 2001.
sandidam S obzirom da si poznat po velikodušnosti lajkova, da ti fenix ukine mogućnost lajkanja svima izuzev jednoj osobi, koja bi to osoba bila?
klinjo Može zadnje? Izmešal sam gemište, pive i žestinu. Skoro pa da sam factory reset napravil.... pil za dušu... Prvo kvalitetno opijanje bilo je u drugom razredu srednje. Kad se opijal sa Badelovim mentolom... Za čudo, nisam povraćal nakon toga. Teti u dućanu objasnil da kupujem za svog tatu. Iako je teta u dućanu tad znala da mi otac ne pije alkohol skoro 25 godina.
klinjo The Clash, Combat Rock. Zbog pjesme Rock the casbah, koju volim. Nisam panker, nego jednostavno sam ih zavolel pošto šaraju s repertoarom. U srednjoj slušal Green Day, Nirvanu... Stariji brat je dosta utjecal s glazbom na mene. Volim 80-te. Makar u zadnje vrijeme ne slušam pjesme. Probude mi osjećaje, pa dok sam sam u stanu ili autu onda je sve na "Mute".
klinjo Nisam siguran, al nek me stariji članovi isprave... mislim da sam na gameplayu bil i onda da se to pretvorilo u ffa? Znam da se registriral da idem nekaj skomentirat, al nisam imal živce da se kačim s egzemplarima kojih srećom više nema na ovome forumu. U zadnje vrijeme počel... pisat. Lakše mi bilo davat lajkiće. Minuse jedino nametal woodieu jer je pisal da su ljudi koji preordaju igre sami krivi kaj dobe smeće. Na kraju je ispal u pravu. Cyberpunk je bil u pitanju.