1. Jesi li uspio prodati onaj Xbox ili trakavica još uvijek traje? 😃
  1. Koji ti je do sada najsretniji trenutak u životu?
  2. Najdraža igra i zašto baš ta?
  3. Što bi poručio Klinji iz prošlosti, a što iz budućnosti?
  1. Da imaš novaca koliko god ti treba ali isključivo za samo jedan hobi, što bi radio/skupljao/bavio se?

16. Što bi volio da ljudi znaju o tebi?

1. Što bi volio da ljudi znaju Torgue a da ne znaju o buz?
    1. s obzirom da djeluješ kao netko tko je skoro uvijek smiren i staložen, koje su te situacije kad zapravo izgubiš glavu? Promet? Čekanje na tele operatera? Stajanje u redu? Tailgating na cesti?
    1. Koje žanrove igara preferiraš, a koje zaobilaziš u širokom luku?
    1. Koja je najveća greška koju si napravio u životu, nešto zbog čega se najviše kaješ i zašto?
      1. Misliš li da su EV budućnost autoindustrije?

Raziel Potrošio si pitanje bez veze, svi već znamo da se najviše kaje što je kupio Xbox. Ha-Ha-Ha

Čestitke @klinjo na pobjedi!

1. Što ćeš poduzeti kao član godine da i ostali slijede? Imaš li moć banati @wooddiebone i ostale?
      2. Hoćeš li biti aktivniji forumaš na gaming dijelu foruma ove godine? Zapravo ne znam o tebi niš, ni što igraš, ni koliko, ni zašto 🙂
      1. Ne budeš vjeroval, al čim uredil oglas da prodajem samo Xbox bez igara ljudi grizli ko ludi. Prvo mislil da me trolate vi s foruma, kolko je bilo upita za fagbox. Do onda tišina... Na kraju ga prodal u Đakovo.
      • [deleted]

Evo da ja zavrsim.

1. Koja igra ti je must play u 2024.
      1. Najsretniji trenutak mi je rođenje djece. A onda posle toga kad sam prodal xbox.
      2. Rekel bi Gran Turismo serijal, jer sam provodil dosta vremena na tome. GT2 i GT4 najviše igral. Casual igrač, ne fanatik koji je lovil zlatne medalje u autoškolama. Do broja 6. Sve posle toga mi je tak...
      3. U prošlosti bi rekel ovak... Konju! Upiši fakultet! I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil. Jer mu se žurilo na jebenu kuglanu. Rekel bi si dobitne brojeve eurojackpota. Sebi u prošlosti, ne sebi u budućnosti.
        Sebi u budućnosti nebi ništ govoril, samo bi sam sebi pogledal u oči da vidim dal sam bil dobar suprug, otac, brat, prijatelj. I dal sam uspel prodati xbox?
        1. Hm, hobi s kojim se i sad bavim. Skupljanje diecast modela i autića. Samo kaj bi prilikom online kupovine klikal koda igram neku RTS strategiju. Zapravo, skoro pa sad za Božić je bilo tak.
        1. Da sam čovjek od krvi i mesa, da katkad i ja pogriješim.
        1. Nebi htel da saznaju moj browsing history na google chromeu.

klinjo I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil. Jer mu se žurilo na jebenu kuglanu.

Ček, ček, se ovo stvarno dogodilo?😅 Koliki iznos?

1. Mogu koristit pola-pola ili glas publike za ovo pitanje?