1. Najsretniji trenutak mi je rođenje djece. A onda posle toga kad sam prodal xbox.
  2. Rekel bi Gran Turismo serijal, jer sam provodil dosta vremena na tome. GT2 i GT4 najviše igral. Casual igrač, ne fanatik koji je lovil zlatne medalje u autoškolama. Do broja 6. Sve posle toga mi je tak...
  3. U prošlosti bi rekel ovak... Konju! Upiši fakultet! I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil. Jer mu se žurilo na jebenu kuglanu. Rekel bi si dobitne brojeve eurojackpota. Sebi u prošlosti, ne sebi u budućnosti.
    Sebi u budućnosti nebi ništ govoril, samo bi sam sebi pogledal u oči da vidim dal sam bil dobar suprug, otac, brat, prijatelj. I dal sam uspel prodati xbox?
    1. Hm, hobi s kojim se i sad bavim. Skupljanje diecast modela i autića. Samo kaj bi prilikom online kupovine klikal koda igram neku RTS strategiju. Zapravo, skoro pa sad za Božić je bilo tak.
    1. Da sam čovjek od krvi i mesa, da katkad i ja pogriješim.
    1. Nebi htel da saznaju moj browsing history na google chromeu.

klinjo I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil. Jer mu se žurilo na jebenu kuglanu.

Ček, ček, se ovo stvarno dogodilo?😅 Koliki iznos?

1. Mogu koristit pola-pola ili glas publike za ovo pitanje?

Zero Ej ej, nema više pitanja.

Zero tek je prije tri godine rekel kaj je napravil. Išel je reda radi onda provjerit listić. Ženska u lutriji ga bledo gledala. Mislim da je milijun kuna bilo u pitanju. Mislim da je onaj loto 7. Bili smo u šoku, al kaj moreš? Moreš se smijati kak sam skoro bili milijunaši...

klinjo Znaš kako kažu, kako dođe, tako obično i otiđe. Malo je onih koji se stvarno usreće kad im novac padne s neba.😁

Ceka san da ispucate pitanja na gluposti da ja pitan.

1. Janjetina ili Odojak?

klinjo U prošlosti bi rekel ovak... Konju! Upiši fakultet! I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil

Štaaaaaaaaaaaaaa??????? Daj nemoj jbt zajebavat.

klinjo ma novac ti privremeno samo omoguci srecu, pomaze u zivotu al nije sve na svijetu 🙂

Genesis Plus sa miljom kuna sad ne mozes vise ni pol kuce napraviti 😃

Miro

Da kolegu poštedim odgovora ili da se ne zamjeri kmečkoljupcima i roktoljupcima pa ću ti ja odgovorit jer ionako je prijeđeni limit pitanja.

Definitivno ODOJAK end of story. 😘

Flipper Pital ga prek whatsappa kolke su cifre u pitanju, al mi je tak napisal da sam mislil da je imal moždani. Pa ga zval da mi točno veli kolko je put zaboravil uplatit dobitnu? Dva puta zbog kuglane i jedanput je... jednostavno zaboravil. A cifre su svaka po skoro milijun i nekaj sitno eura... Dobil je 500 i nekaj eura prošle godine, tak da nije baš veliki gubitnik.... Ne znam kaj da velim, baš me šokiral. I glava me počela razvaljivat nakon razgovora. Nebi ga išel gutit ni ništ, nego me šokiral... Znal sam da je jednu dobitnu popuhal, za drugu pretpostavljal. Treću nisam znal...

1. Skoro smiren... nakon današnjeg razgovora s ocem...
                Planem brzo, al se i još brže ohladim. Taj se plamen odnosi najviše na sudionike u prometu. Od tailgatinga do biciklista koji se samo sljušte prek pješačkog na cestu. Ili tipa kad bicikliste samo skrenu sa sporedne na glavnu. Čekanje u redu ili na javljanje teleoperatera me ne živcira. Čak mi i fora da mogu izdržat tipa 45 minuta čekanja i onda zaboravim zbog čega zval? Znaju me ljudi razljutit, al ne tak da bi ludoval. Treba polako u životu, da mi se ne dogodi kuglana.

klinjo

Mislim da je Jeremy Clarkson jednom upotrijebio najbolji pojam za bicikliste.

Deranged lunatics.

Čast iznimkama naravno, al jako vas je malo.

1. Nisam dlakavi muškarac da bi imal hrabrosti i živaca igrat "demon souls like" igre. Bil sam fan Resident Evila, al jednostavno kak starim ne volim više horror žanr. Ni igre, ni filmove. Iako sam si za kikiriki kupil na xbox-u Dead Space Deluxe remastered, kad krenul igrat, shvatil sam da sam doslovno postal "chicken shit" i da nemam živaca za te scare jumpove. The Callisto Protocol mi isto stoji na polici...
                  Najviše volim vožnje. Gran Turismo malo stavil sa strane u zadnje vrijeme jer me Forza Motorsport 7 privukla. Forza Horizon 4 mi služi za opuštanje. Volel sam NFS serijal, dok nisu krenuli s helikopterima (Need for Speed: Hot Pursuit 2) koji bacaju bačve na mene i rubber bandingom. Najviše mi u lijepom sjećanju ostal NFS4 High Stakes što zbog muzike, što zbog staza. I policije koja imala "realna obilježja" i lokalan govor na PS1. Na PC-u poskidal sve žive modove. Undergound 1 i 2 su bez konkurencije. To mi je bil svijet za sebe, ali je nedostajalo policije. I ne volim igre gde ja pičim u Veyronu, a policijski Crown Victoria me prešiša ko od šale.
                1. Najveća pogreška... da sam glumil (mislim da nije do same glume) majmuna i nisam upisal fakultet. I da svojoj mami pred smrt nisam imal hrabrosti reči da ju volim...
                1. EV je dobra ideja, ali nekak polažem nadu u pogon na vodik.