Prince of Persia: The Lost Crown
Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.
@DarkPunisher Javim dojmove za Nine Souls kad dodje na red.
Princa sam platinirao nocas, osim arta koji mi se nimalo nije svidio, igra kao igra gameplayem sabija, a zagonetke su stvarno next level na nekim dionicama. Sve sam bez ikakvog guideanca odradio i na Normal (onaj Artan ili kak se zove - sto ima challenge, ala koji fajt tezak). Igra je definitivno usrala motku s tim olaksavanjima ak vam pase - uzasna praksa i potpuno unistava car ove maestralne platformerske zabave koja je najbolja kad je teska. Sve je odmjereno i pomalo nekad nespretno, ali cisti skill na kraju dana, i jako sam zadovoljan. Imam prek 100% completiona, na kraju skuzio da ni ne treba sve
- Uređivano
Evo recka i tude…
Prince of Persia: The Lost Crown | PS5 Pro
Meni je ovo bilo odlično, baš sam uživao. Neke stvari mogle su bolje, ali generalno divim se koliko mašte i efforta je otišlo u platformerske challenge. Po ničem originalna, ali opasno zabavna. Rado bih još, ali studio se raspao jer se nije prodalo dovoljno. Eto, toliko o tome.
Review:https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/prince-of-persia-the-lost-crown
- Uređivano
Auu, je li to Ubisoftova igra? Šteta sto je nismo vise podržali iako nije gej, fejk i woke, pa su već rekli da ništa od nastavka. Šteta jbg, a bas old school naslov, a prodaja slaba.
- Uređivano
I ja sam lani uživao u metroidvania Princu. Nadam se da će se predomsliti i napraviti nastavak jer je igra stvarno super.
Flipper Slabi smo, možda smo woke
resident_evil Baš, ovo im je najbolje što su napravili in a long time, ak se mene pita.
foggy I za Last Faith cu citat dojmove s gustom, isto odlicna igra al Nine Sols mi je remek djelo.
Magnolia ide nakon Khazana meni
Last i Magnolija su čudo a za Nine Solus cu pokleknuti morati i isto je zaigrati iako mrzin parry.
@DarkPunisher koliko je teška igra vuce me baš ali jeben ti parry
Miro Teza puno od Last Faitha i teza od Blasphemousa 2.
Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples. Vrh mi je ta igra, al ja volim parry pa jbg
Miro Zašto ti parry ne paše? Čudna je mehanika i u Princu sam je izbjegavao, ali morao se neke fajtove tako odigrati i drago mi je da jesam. Kad krenu iskre, pa counter, pa ovo pa ono. Gušt. Ima nešto u tome, samo treba mozak prebacit na drugu tipku i način igre.
DarkPunisher Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples.
Meni su takvi challengi najbolji dio igara. Kad doktoriraš fajt i uzmeš mu zadnji pedalj healtha, ajme
Meni Ender nikak nije sjel, floaty kretanje i borba, so so platforming, dok s druge strane Nine Sols je perfektan, dok naucis parry nije tak tesko, osim pokojeg bosa, ali @foggy ne vjerujem da bude tebi to problem, stovise imam filling da ti bude jebena igra, Biomorph je isto odlicna metroidvania, odma ispod Ninea, bas jebenih igara ima u zanru, ali Aeterna je na vrhu.
I @foggy drago mi je da ti je Princ sjel, ja sam uzival svake sekunde.
Polako jebote led pa imam ih sad 12 za odigrat
Nine Souls je super, ide to. Ne znam jel imamo neki metroidvania topic da tu ne zagađujemo.