Vaši gaming screenovi/snimke
Možeš to komodno sve u jedan post.
- Uređivano
DFQ???
13 postova za redom...
Jedan gameplay video
4k/Ultra
Korišteni modovi:
SoftCores - podešavanje zdravlja, stamine i deadeye barova da zahtijevaju više razmišljanja i taktike. Health se sporije puni, pogotovo ako je "unutarnji" dio na dnu, stamina također te sama stamina i deadeye reagiraju na vremenske uvijete i temperaturu te se ovisno kako smo obučeni i šta radimo prazne.
Npr, ako držimo nekog dugo na nišanu nakon vašnjeg dijela i unutarnji dio stamine će se početi prazniti te će preciznost kod nišanjenja nestajati.Isto tako i sa deadeye opcijom: pada koncentracija...
Pošto je R* sa igrom u nekim segmentima krenuo na wild west simulator, a u drugim to totalno izbacio mislim da je ovaj mod savršen za onoga tko želi više izazova i veću "simulaciju".
No sa modom nakon odmora i kada se sve "refila" baš se tako i osjećaš; pune baterije i može krenut sljedeća avantura.
Spavanje obnovi staminu, maneštra u kampu health i kupka u hotelima deadeye. Naravno tu su razni tonici i hrana, pogotovo ona koju kuhamo kada odlučimo prenoćiti u divljini jer može regenerirat sva tri statsa.
Treba reći da i mi možemo dobit headshot te jedan ili dva znače da smo gotovi. A kod smrti gubimo oružje koje je bilo taj trenutak odabrano kao i metke za njega. Plus nešto novaca. Pa ti vidi dali ćeš isplanirat akciju i pametno trošit resurse ili uletit ko muha bez glave...
Isto vrijedi sa konjem; više mu se troši stamina i treba paziti na njega tokom avanture i jahanja. Davati mu dobru hranu i imati kvalitetnu opremu znači da će konj lakše izdržati relaciju za koju ga koristimo. Tu razne vrste konja i razna kvaliteta opreme jako dolazi do izražaja kao i opcija lead tj kada sa rukom mi vodimo konja; tada mu se stamina i health regeneriraju do neke granice; onda list hrane i opet je spreman za akciju.
I ovako su ovo najbolje odrađeni konji u video igri i djeluju "živo", a sa ovom dodatnom brigom još više djeluju kao prava životinja a ne GTA konj.
Defintinvno mod nije za svih i to je to; netko želi samo laganu avanturu i da se ne sekira koliko će metaka pobrat i graha pojest...
Pošto sa takvim modovima, moderi eto idu u ekstreme, ja sam to podesio sa statsima koji će biti što bliže R* viziji no da ipak treba malo razmišljati tokom igranja i akcije.
Isto vrijedi sa konjem; puno više mu se troši stamina i treba paziti na njega tokom avanture i jahanja. Davati mu dobru hranu i imati kvalitetnu opremu znači da će konj lakše izdržati relaciju za koju ga koristimo. Tu razne vrste konja i razna kvaliteta opreme jako dolazi do izražaja kao i opcija lead tj kada sa rukom mi vodimo konja; tada mu se stamina i health regeneriraju do neke granice; onda list hrane i opet je spreman za akciju.
U ovom videu prije snimanja sam već proveo cca 6 sati sa konjem i vidi se da je pogotovo kod dolaska u kamp bio nemoćan; ni glavu nije mogo držat gore.
I ovako su ovo najbolje odrađeni konji u video igri i djeluju "živo", a sa ovom dodatnom brigom još više djeluju kao prava životinja a ne GTA konj.
Longer Days - normalno je jedna minuta u igri, dvije sekunde u pravom vremenu.
Sa ovim modom sam stavio da to budu tri sekunde jer ne mijenja puno, ali opet dobijemo 12 minuta duži dan.
Također u igri dan traje od 7 - 19 sati te sam to stavio da bude od 7 - 20 sati. To još produži dan za tri minute te dobijem duži dan od 16 minuta šta previše ne mijenja sam dizajn developera a opet dosta znači jer napokon nema onih tranzicija da odjednom samo padne mrak i sve se zamrači već se može uživati u zalasku sunca kao šta bi i trebalo biti.
Dan sa modom traje 39 minuta noć kakvih 24 minute jer već oko 6 ujutro je zora...
Bez moda dan traje 24 minute, a noć kakvih 20 minuta...
Ped Damage Overhaul - nadogradnja sustava ozljeda kod NPCa. Razne reakcije, ozljede, ponašanja i slično kada dođe do okršaja. Daje dubinu i imerziju kod raznih situacija; ovaj video najbolje pokazuje kako je to dobro napravljeno.
Lower Ammo Limit - jednostavan mod koji smanjuje količinu municije koju možemo nositi na neke realne brojke da to ne bude 400 komada oko pojasa...
Selling Guns - mogućnost prodaje oružja na Fence lokacijama.
Ne znam zašto R* nije stavio opciju da oružja možemo ostaviti u kampu nego treba listati kroz sve to šta smo pokupili!
Neke takve odluke poput automatskog stavljanja oružja prije misije su zbilja nejasne; ideš na teški realizam i neke stvari napraviš glupima da je to strašno. Jedino obrazloženje je da "casual" igrač ne ode u misiju bez puške pa se malo namuči, pa možda i pokupi koju sa poda ili nedajbože pogine pa mora napraviti reload! Uf, užas!!
Non-Sticky Hats - jednostavno - šeširi nama i NPCovima nisu zalijepljeni za glavu već lete posvuda. Može se vidjet u videu čim se počnem tući i dobijem prvi kacot šešir odmah odleti, kao i ovom drugom.
Tu su još Kill Children, (realnost ovo ono haha), [Horse Holster], No Autoreload i Quiver
Ma ne smeta Roki, ali nit su ti Skrinovi lijepi, nit su ti fore smiješne.
Svaka čast ako je nasmijalo ikoga.
Raziel Jebiga, ne moraju ni bit smiješni nije cilj da se ovdje natječemo čiji će skrinšot bit ljepšeg krajolika ili neće bit nikako. Mislim, svako može stavljat svoje skrinove i pokoji komentar uz njih ali ti neizravno želiš da ne postam ono što imam ili mora svaki skrin proći tvoju cenzuru da li da se posta ili ne? Ljudi skulirajte se!
TLOU 2 (ss: 18.02.2021)
- Uređivano
TLOU 2 (ss: 18.02.2021.)
- Uređivano
Arturov odlazak u lov po zadnje krzno potrebno za novu torbicu...
Vide se sve ljepote i detalji koje je R* napravio; zora, izlazak sunca, jutarnja magla uz rijeku koja stvara dugu, kolorit koji prikazuje prohladni zrak blizu planine....
Zbilja vrhunski engine i bolesni detalji...
Doom Eternal
Polako krenuo P5 Stikers...pa evo par gifova