Vaši gaming screenovi/snimke
Snimam najbolje od ove igre.Ultra postavke,na gamepad i kvaliteta videa solidna.10h mi se uploadalo na youtube.Ovo je prva:
http://www.youtube.com/watch?v=js2T_4ZN5r8
Kako jedan MGSV šije ovaj Crysis. Djabe ti tech kada artisti nemaju pojma sta rade, ko crtic izgledaju ti likovi u tom cryengineu i totalno lifeless. Crytek nek radi engine a igre ostavi drugima.
Zalosno je kad odigras igru jedino cek se sjecas je trava lol.
Dobro nije bas tako. Crysis i danas sije cijeli ovaj nextgen tehnicki. Kao igra ni meni se ne svida pretjerano.
Pa upravo to i kazem. Tehnicki je stvarno fantasticno ali art im je pusiona i zato mi izgleda recimo MGSV u konacnici bolje iako je tehnicki slabiji.
Vidio mgsv uzivo i vidio crysis 3 uzivo na pcu. Moram ipak priznati da u pokretu crysis izgleda nemoguce dobro i bolje. Slike ti nemogu docarati onu prezentaciju. Za likove bi se slozio.
Meni primjerice jedan Shadow Fall ne izgleda ništa lošije od C3.
Artistički je miljama ispred C3.
Tehnicki je slabiji, o tome govorimo. Sta je kome ljepse to je subjektivno. Meni jedan hl2 danas izgleda artisticki i dizajnerski bolje od svih tih navedeni naslova.
Tehnicki je slabiji, o tome govorimo. Sta je kome ljepse to je subjektivno. Meni jedan hl2 danas izgleda artisticki i dizajnerski bolje od svih tih navedeni naslova.pa je al to je nebitno kad je iskoristeno na najdosadniji moguci nacin.
Dizajn nula bodova zato me crysis nikad nije impresioniro.
U ovoj generaciji samo su bloodborne i MGSV to uspjeli od igara koje sam igro.
Ja sam bas komentirao Crysis u tom subjektivnom dojmu. Iako je tehnicki napredan na kraju mi izgleda slabo kao sveukupan dojam. Ne zelim poticat versus rasprave. Super si sjetio HL2, meni ta igra recimo izgleda bolje od C3. Koliko god bio tehnicki bolji C3 nema taj artisticki i dizajnerski touch. O tome pricam. Izgleda lijepo kao tech demo ali nema ono nesto kao sto ima HL2 nakon 10 godina.
Zato i kazem da meni MGSV "sije" C3. Odigrao sam sat vremena maxoutanu PC verziju C3 (pola kampanje dakle ) i opet mi MGSV izgleda ljepse kao big picture.
That's just me.
Mi smo u firmi prije koju godinu složili Eyefinity setup s pet 27-inčnih pivot Dell monitora i tri neke mrcine u Crossfireu.
Ona kiša na brodu na početku Crysisa 3 je bila neopisiv gaming užitak. Potpuno nepregledno ogromno da bi se uopće moglo igrati, ali dođe ti da otvoriš kišobran koliko je to bilo realistično iskustvo. Fakat svaka čast što su izveli.
Mora da je to bilo odlicno iskustvo. Mislim isprobati tako nesto je privilegija na ovim prostorima.