• Gaming Vijesti
  • Baldur’s Gate 3 najbolja igra godine. Marvel’s Spider-Man 2 s nijednom nagradom u 7 nominacija

• [deleted]

chono stignes se prikljucit, tek se zahuktava

Kako kad mu je AW2 nedostupan na steamu 😂

foggy Ja u drugom nisam uživao. Slažem se s tobom da je Alan nije dobro odrađen u ovoj igri, Razlog tomu je što su se novci uložili u to da igra bude ESG complient, a ne da bude dobra.

Igra je trebala biti o alanu, njezini dijelovi su meni bili užasno dosadni i spori. Woke elementi su što su glavnu detektivku racial swappali, i što je uopće playable character u igri. Ta je igra trebala biti samo o Alanu, ali ne daj Bože da je glavi lik bijelac i muško.

Fico Ne smeta mi niti što je žensko niti što je crna. Smeta mi što ona reprezentira, a to je Woke movement. Jedna od najdražih igara mi je Automata gdje je glavni lik žena, ali ta igra je pravljena da bude igra, a ne propaganda.

Fico Oprosti, jesi ti to upravo pretpostavio Sagin rod i boju kože?!

Ko fol se boriš za jednakost, a daješ izjave tipične za bijele muškarce na poziciji moći!

👏 Do 👏 better 👏 ! 👏

Fico

Nemoj dat da te random lik tako lako isprovocira. Glavni mod si.

Sjeti se samo slavne Alanov Wokove izjave: "With great power ban there must also come great ban responsibility".

bethesdafanboy123 Woke elementi su što su glavnu detektivku racial swappali, i što je uopće playable character u igri. Ta je igra trebala biti samo o Alanu, ali ne daj Bože da je glavi lik bijelac i muško

Fico Ajmo samo biti iskreni i direktni i ne glumiti da ne znamo o cemu pise. Smetaju mu dvije stvari:

zena je,
        crnkinja je.

To je to.

Plus ako ste gledali show nocas verovatno ste primetili da je u toku Gods of Asgard izvede Alan bio okruzen crnim ljudima, cisto seksualno-homoerotican vajb.

Sterlok Nisam kupio Spidermana niti planiram. Nema veze sa osjetljivošću, ima veze s tim što ta sranja uništavaju kvalitetu igre, ništa drugo: Igre bi trebale biti politički neutralne.

Kako kad mu je AW2 nedostupan na steamu

I ne, nisam steam fanboy, nisam fan niti jedne firme, firme mare za profit, a ne svoje kupce.

Ako čitate Sam Lakeu s usana u jednom momentu tijekom performansa preočito se vidi da govori "jews made me do this" na finskom.

sanzo Nisam uopce isprovociran, meni je ovo zabavno Ha-Ha-Ha Otupio sam na ovakve pizdarije odavno.

To sto sam mod… Oduvijek sam bio i bit cu prvotno forumas, banam kad treba i uvijek popustam po 2-3-4 puta prije nego kaj zafitiljim nekome ban, a to posve izbjegavam ak udem u neku bedastu raspravu poput ove.

Jednostavno ne volim takve glupe izjave i stetne stavove ignorirati. To se treba prozivati i sramotiti. Predugo se ignoriralo.

Sterlok Igre bi trebale biti politički neutralne.

Igrom slucaja, politicki neutralna igra je upravo ona koja odgovara tvojim politickim stavovima.

Proziran ko staklo.

Fico Kako Nier Automata odgovara ičijim političkim stavovima? Glavni politički stav te igre je zabaviti.

Sterlok Glavna cilj igre je zabaviti, a ne ispirati mozak. Ljudi poput mene nisu problem, ja znam što pokušavaju, ja sam star i to na mene neće utjecati, dok na mlađe generacije hoće, to možemo vidjeti i na ovom forumu.

sanzo

Fico

Što se tiče banova to je tipični odgovor ljudi koji ne žele čuti ništa drugo osim svog mišljenja, ne daj Bože da im se netko suprotstavi. Vole svoje tzv. Echo chambers.

Nema ovo temelje za ban.

Više za neku Try Not to Cringe temu.

bethesdafanboy123

To je glavna osobina leftarda

Jako dobro si to opisao

Svi imamo drugačije stavove i razmišljanja no to netko tko nije dovoljno inteligentan nemože razumjeti