Ima se argumenata, igraj ono kaj ti paše, ak niš drugo stare igre
Baldur’s Gate 3 najbolja igra godine. Marvel’s Spider-Man 2 s nijednom nagradom u 7 nominacija
Sterlok To nije bit mog argumenta. Nego da se igre prave za grupice ljudi koji te igre niti ne igraju, a svima pogoršavaju kvalitetu igri. I onda im se još daju nagrade za krš koji naprave.
Ono, danas baš svaka igra ima opsežne prezentacije ..ne sviđa ti se glavni lik, zaobiđi u širokom luku, jako jednostavno. Glasaj novčanikom. Nitko nikoga ne sili na ništa, igranje ili gledanje nije obavezno.
wooddiebone Također, zaboravih napisati, ne mogu uopće uvažiti ikakvo mišljenje od Apple fanboya
Ljudi, hajde nemojte se prepirati zbog pizdarija.
Ovkave rasprave uglavnom završe tako što netko ode u Hag.
Sterlok To nije istina, prije nego je spiderman izašao nisi znao da će MJ dobiti 5 segmenta u igri o spidermanu, niti si znao da će MJ dobiti uglification tretman. Da su to pokazali izgubili bi jako puno fanova, što su i znali. Ja glasam sa svojim novčanikom, nažalost drugi ljudi ne.
bethesdafanboy123 To nije istina, prije nego je spiderman izašao nisi znao da će MJ dobiti 5 segmenta u igri o spidermanu, niti si znao da će MJ dobiti uglification tretman. Da su to pokazali izgubili bi jako puno fanova, što su i znali. Ja glasam sa svojim novčanikom, nažalost drugi ljudi ne.
A zašto kupiti igru prije izlaska i detaljnih recenzija ako si osjetljiv na takve stvari? Da si pričekao mjesec dana od izlaska sve bi saznao ako već ono što je prikazano kroz prezentacije nije dovoljno precizno za tvoje standarde
[deleted]
bethesdafanboy123 sorry bethesdafanboy
bethesdafanboy123 Nego da se igre prave za grupice ljudi koji te igre niti ne igraju, a svima pogoršavaju kvalitetu igri. I onda im se još daju nagrade za krš koji naprave.
Ako uzmemo Alan Wake 2, ja kao veliki fan prvog dijela više sam uživao u drugom i to u apsolutno svim segmentima igre. Combat je jedino mjesto gdje sam imao problem, ali ni prvi Alan nema super combat + kretanje je tamo drlog.
Ja iskreno nisam znao da je igra navodni woke pokušaj, odigrao sam ju, uživao kao prase, pa se onda 1 od 50 ljudi koji su mi komentirali recu vikali da jebeš igru koja je woke. Nisam siguran da kužim taj dio, što je tu woke? Saga, odličan ženski lik s kojim mi je bilo bolje igrat nego s Alanom? Ili sama činjenica da su se odlučili ubaciti Sagu kao igrivog lika u igru?
Kakva rasprava!! A ja nemam prste u ovome
[deleted]
chono stignes se prikljucit, tek se zahuktava
Kako kad mu je AW2 nedostupan na steamu
foggy Ja u drugom nisam uživao. Slažem se s tobom da je Alan nije dobro odrađen u ovoj igri, Razlog tomu je što su se novci uložili u to da igra bude ESG complient, a ne da bude dobra.
Igra je trebala biti o alanu, njezini dijelovi su meni bili užasno dosadni i spori. Woke elementi su što su glavnu detektivku racial swappali, i što je uopće playable character u igri. Ta je igra trebala biti samo o Alanu, ali ne daj Bože da je glavi lik bijelac i muško.
Fico Ne smeta mi niti što je žensko niti što je crna. Smeta mi što ona reprezentira, a to je Woke movement. Jedna od najdražih igara mi je Automata gdje je glavni lik žena, ali ta igra je pravljena da bude igra, a ne propaganda.
[deleted] Sve 5.
bethesdafanboy123 Woke elementi su što su glavnu detektivku racial swappali, i što je uopće playable character u igri. Ta je igra trebala biti samo o Alanu, ali ne daj Bože da je glavi lik bijelac i muško
Fico Ajmo samo biti iskreni i direktni i ne glumiti da ne znamo o cemu pise. Smetaju mu dvije stvari:
zena je,
crnkinja je.
To je to.
Plus ako ste gledali show nocas verovatno ste primetili da je u toku Gods of Asgard izvede Alan bio okruzen crnim ljudima, cisto seksualno-homoerotican vajb.